εχεις ανοιξει 2 θεματα σου εχω απαντησει στο προηγουμενο θεμα
ποσο χρονων εισαι?
Printable View
εχεις ανοιξει 2 θεματα σου εχω απαντησει στο προηγουμενο θεμα
ποσο χρονων εισαι?
Μην κάνεις τίποτα ακραίο. Όσο έχεις σύνδεση όλα είναι καλά. Εγώ θα αυτοκτονούσα αν μου κοβόταν το ίντερνετ.
προφανως κ δν " εδεσες " με το ψυχολογο...
εγω αλλαξα αρκετους μεχρι να καταληξω σε μια υπεροχη γυναικα που πραγματικα ξερει να κανει τη δουλεια της!
ανυπομονω να παω κ ας ξερω πως αγγιζουμε θεματα που σε κανουν να καταρρεεις....
ανακαλυπτεις αληθειες ομως κ παυεις να αποδιδεις ευθυνες στους αλλους...
ειναι συχνο φαινομενο να σταματαει καποιος τη ψυχοθεραπεια γιατι δν θελει να δει τα θεματα που εχει...
φοβαται να δει την αληθεια...
τα λεω κ για μενα...
οταν ανακαλυψα πως κανω κακοποιητικες σχεσεις κ ευθυνομαι εγω αποκλειστικα κ μονο, πανικοβληθηκα!
κ θεωρω πως πισω απο το φοβαμαι να αυτοκτονησω, κρυβεται το θελω να ζησω.
πλησιασε ανθρωπους....
σπουδασε...
διαβασε...
ακου μουσικη...
κανε μια βολτα...
πηγαινε σινεμα...
βρες ενα χομπυ...
κανε γυμναστικη...
δν μπορει καπου θα βρεις χαρα!
σου ευχομαι να πανε ολα καλα!
η αυτοκτονια δν ειναι λυσση.
trust me...
εχω κανει αποπειρα.
μπηκα στην εντατικη κ οταν βγηκα απο το τμημα της ψυχιατρικης,
αγαπησα τη ζωη μου!
ali mia apesia meraaa
ime 18 xronon kai ixa ali mia mera apesia :'( tipota to oreo den exo tipota na xamogelaso ola mou pane apesia ka8e mera kai xiroteri ixa kai simera apesia mera ola ine apesia dene exo tipota eftixismeno olo kaka ka8e mera ime distixismenos
ti simeni otan velpis pragamata pou den iparxoune?
ινε κακο να βλεπισ πραγματα που δεν ιπαρχουνε ?
Το πρώτο που ήθελα να σε ρωτήσω είναι γιατί επέλεξες το συγκεκριμένο ψευδώνυμο ; ( μήπως ταυτίζεις λανθασμένα την μοναξιά με τα φαντάσματα ; να είσαι βέβαιος ότι υπάρχει υπερβολικός αριθμός ανθρώπων χωρίς παρέα που δεν νιώθει φάντασμα. ) Έχεις σκεφτεί μήπως ο λόγος που φοβάσαι είναι ένα σύνολο υποσυνείδητων ιδεών , οι οποίοι κρίνουν ότι υπάρχουν '' πράγματα στην ζωή σου που έχουν , η μπορούν να αποκτήσουν αξία '' και εκφράζονται ως φόβος για αυτοκτονία ;
paidi mou min skeftese etsi gia pion logo na pethanis h zwh einai omorfh dostis xroma ......kai to xrwma to exeis esei .... vges ekso kane filous siga siga ola theloun prospathia min ta vlepeis ola mavra ziseeeeeeeeee.......den tha sou kripso oti kai ego eixai teties skepsis pio palia alla siga siga mou anevike h psixologia kai eksalifthikan ...efxaristw
τι ακριβως ενοεις οταν λες οτι δεν υπαρχουν??διεστραβλωνεις τις καταστασεις και βγαζεις λαθος συμπερασματα η απλα εχεις καποιες παραισθησεις?αυτο που λες εχει πολλα υποκαταστατα,διευκρινησου λιγο αν θελεις
γινε΄λιγο ποιο σαφης..εχεις παραισθησεις η απλα διεστραυλωνεις τις καταστασεις και βγαζεις λαθος συμπερασματα?τι ενοειςοταν λες πως δεν υπαρχουνε αυτα που βλεπεις?
μαλον παραισθησεις :(
Στο φόρουμ γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες.
Παρακαλώ τα παλαιότερα μέλη να παροτρύνουν τα νέα μέλη να μην γράφουν με λατινικούς χαρακτήρες/greeklish.
Ευχαριστώ.