axl100 το θεμα δεν ειναι να βρει καποιον τη στηριξει, ειναι να σταθει μονη της.και απο το ιντερνετ ,συγνωμη θα βρει φιλους?εδω απο κοντα δε βρισκεις.
Printable View
axl100 το θεμα δεν ειναι να βρει καποιον τη στηριξει, ειναι να σταθει μονη της.και απο το ιντερνετ ,συγνωμη θα βρει φιλους?εδω απο κοντα δε βρισκεις.
Αισιόδοξος... :) Σε ευχαριστώ... δεν τα παραδίδω, να βρω τον εαυτό μου πρέπει πρώτα όμως..
Ναι αυτό που λέει η Καίτη... Να μάθω να είμαι εγώ με τον εαυτό μου και να είμαστε καλά.. Αλλιώς θα κατατροπωθώ από το 'έξω'...
ακριβως πρωτα πρεπει εσυ να εισαι καλα με τον εαυτο σου.οι φιλοι ειναι απαραιτητοι αλλα για να εισαι καλα μαζι τους πρεπει να εισαι καλα κι εσυ
axl ειναι αλλιως να εχεις αμεση επαφη με τον αλλον και αλλιως μεσα απο μηνυματα.ειναι λιγο επιφανειακο
ποια ορια nantiaki εφτασες?
ποιος ειπε να γυρνας την πλατη?
άφησα τον εαυτό μου να τον ΄κουράρουν' οι δικοί μου και ο φίλος μου. Ανεξαρτησία ήθελα αλλά πού να τολμήσω. Χρειαζόμουν ένα τέτοιο διάστημα.. Αλλά δε μου το δικαιολογούσα.Με πίεσα, πίεσα τους δικούς μου, πίεσα το φίλο μου, με πίεσε κι αυτός, ε πρέπει να κάνω τώρα κάτι για μένα. ουσιαστικό... και πνίγομαι εδώ... τη σιχαίνομαι την πόλη...και όλα..και εμένα...
ποιο ειναι το ουσιαστικο που θα θελες να κανεις?