Originally Posted by
Wolfcry
Τα θετικά είναι ότι με αγαπάει, είναι αφοσιωμένη πλήρως σε μένα. Είναι άνθρωπος που θα κοιτάξει τη δουλίτσα της, το σπίτι της και το σύντροφό της. Μπορείς πολύ εύκολα να βασιστείς πάνω της και θα κάνει τα πάντα για να σε στηρίξει. Θα μου πεις όλα αυτά δεν τα βρίσκεις και αλλού? Πιθανόν ναι... σου βγάζει, πάντως, το 'εγώ είμαι εδώ για σένα' και το θεωρώ πολύ θετικό αυτό.
Τα αρνητικά, όμως, με προβληματίζουν έντονα και εκεί είναι που χρειάζεται ζύγισμα. Άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος και θα πρέπει ο κάθε άνθρωπος να δέχεται τον άλλον, όπως είναι... αρκεί να το αντέχει βέβαια. Μου φαίνεται πολύ ψυχοφθόρο να ζεις κάτω από την κριτική το υπόλοιπο της ζωής σου.
Κάθε φορά που πάω στους γονείς μου για λίγες μέρες, κάθομαι και σκέφτομαι τι ήρεμο περιβάλλον είχα πριν την σχέση και τι χάνω τώρα. Και γιατί να μη συνεχίσω να το έχω? Αλλά ακόμα και εκεί, κάτι θα πει... π.χ. μπορεί να καθόμαστε να τρώμε... και επειδή είμαι άνετα με τους γονείς, να φάω τη μπριζολίτσα με τα χέρια :D Ε, γυρνάει και μου λέει 'έχεις πηρούνι και μαχαίρι, μην τρως με τα χέρια... έτσι μεγάλωσες στο σπίτι σου?'. Και στην ουσία θίγει και τους γονείς μου για τον τρόπο που με μεγάλωσαν.