Originally Posted by
Lordos81
Διαβάζοντας ολες τις απαντήσεις στο συγκεκριμένο θεμα,θελω να πω και εγω την εμπειρία μου...Επερνα για πολυ καιρο Zyprexa σε συνδυασμό με ομοιοπαθητικά και μετα απο αρκετο καιρό θεραπειας εφτασα σε σταδιο συντηρησης με 5mg Zyprexa,παντα με ομοιπαθητικα για βοηθεια...Οταν καποια στιγμη πριν 3 χρονια ενοιωθα τοσο δυνατος και τελεια ψυχολογικά εκοψα το Zyprexa μονος μου(μια μερα το επερνα,αλλες μερες το παραμελουσα) επαθα μια σοβαρη υποτροπη...Βεβαια εκανα και ενα μεγαλο λαθος παράλληλα(περα απο αυτο που δεν συμβουλευτηκα τον γιατρό μου)..Ασχοληθηκα με ολιστικές ενεργειακές θεραπείες,που για καποιον με καποιο ιστορικό ψυχωσης,μπορεί να ταραξει ολο τον οργανισμό του...Βγηκαν στην επιφάνεια ολοι οι φοβοι μου και οχι μονο και ηταν τοσο δυνατο το σοκ που εκανα σχεδον 2 χρονια να επανέλθω στην φυσιολογική ροη μου.Τασεις αυτοκτονίας,ιδεοληψίες,κρι σεις πανικου συνεθεταν την καθημερινότητα μου...Τελικα με κατάλληλη αγωγή με abilify 30mg,Zyprexa 10mg και Entact επανηλθα...
Τωρα δεν ξερω αν ποτε θα κοψω την φαρμακευτικη αγωγη αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι ρυθμιζονται κατάλληλα οι χημικές ουσίες του εγκεφάλου με τα φαρμακα και αποτρεπουν κατα μεγαλο βαθμό καποιο επεισόδιο υποτροπής...