Έλεος μή ζητάς από'μένα -τί είναι ο κάβουρας, τ'ίναι το ζουμί του.
Το "όταν τύχει αυτό" γράφτηκε κατόπιν εορτής
##
Δέν το σχολιάζω...
Printable View
Όλοι οι άντρες? Δηλαδή πρέπει να απαντήσουμε ένα ερώτημα μιλώντας για όλα τα άτομα του πλανήτη γη που αυτοπροσδιορίζονται ως άντρες?
Συμφωνώ με το παραπάνω δηλαδή, "θαρρείς κι οι άντρες στο σύνολό τους φέρονται πανομοιότυπα". Το ίδιο ισχύει και για όσες αυτοπροσδιορίζονται ως γυναίκες και για καθένα από μας. Δεν υπάρχει ο άντρας που ξε-ερωτεύεται γρήγορα, ούτε η γυναίκα που το παν γι αυτήν είναι ο έρως ο ανίκητος στη μάχη. Culture bound συνισταμένες επίσης θα έπρεπε να πέσουν στο τραπέζι καθώς από εκεί ξεκινάνε τέτοια στερεότυπα.
Μωρέ ούτε θέμα φύλου είναι, ούτε θέμα χαρακτήρα...
Δηλαδή γιατί θα πρέπει να συγχέουμε το χαρακτήρα με το αν κάποιος γουστάρει να ερωτεύεται και να ξερωτεύεται?
και δηλαδή αυτός που ξερωτεύεται πιο εύκολα είναι ο κακός της παρέας ενώ αυτός που μένει πιστός χρόνια στον ίδιο έρωτα, είναι ο καλούλης που τον πιάνει κότσο αυτός που ξερωτεύεται?
Εγώ δεν το βλέπω έτσι..επιλογές είναι όλα..αν είμαστε αγαπούληδες το ιδανικό θα είναι να βρούμε κάποιον επίσης αγαπούλη και να ζήσουμε χαπιλυ εβερ αφτερ..
αν είμαστε πιο ενθουσιώδεις και νιώθουμε την ανάγκη να μη μένουμε σταθεροί στο ίδιο αντικείμενο πόθου, επίσης καλό θα είναι να βρούμε την αντίστοιχη περίπτωση για εμάς...
Το πρόβλημα ξέρετε πότε δημιουργείται?
όταν είμαστε και έτσι και γιουβέτσι...
θέλουμε και σχέση αλλά και περιπετειούλες...
έχουμε ανάγκη για κάποιον σύντροφο...δεν είναι κακό.Θέλω κάποιον να με φροντίζει ρε παιδί μου, να μου λέει πόσο με αγαπάει, να νιωθω ασφαλής, να αράξω πως το λένε...
Αλλά αν το δείξω, τότε θα με θεωρήσει για κανεναν/καμμιά ανασφαλή, εξαρτημένο από αυτόν, θα με έχει του χεριού του και τις γνωστές μαλακίες. Βγαίνουν όλες οι φοβίες στη φόρα...
Οπότε ας δείξω ότι κι εμένα κλαιν ρε παιδί μου, δε με νοιάζει, ξεερωτεύσου με όποτε θες, δεν πληγώνομαι με τίποτα :-)
Νομίζω, δεν είμαι και σίγουρη, ότι συνήθως η συμπεριφορά του άλλου αντανακλά κατά βάση τα δικά μας θέλω.
Εξαρτάται από το πόσο βέβαιοι είμαστε για τον άλλο από την αρχή, άμα ειμαστε βεβαιοι τότε δύσκολα ξεερωτευόμαστε, άμα δεν είμαστε από την αρχή βεβαιοι, όσα χρόνια κι αν περάσουν με ένα απλό νεύμα θα την κάνουμε. Κι αυτό συμβαίνει και όταν, όπως σωστά λέει η void, "" είμαστε και έτσι και γιουβέτσι... θέλουμε και σχέση αλλά και περιπετειούλες..."".