Συγνώμη αλλα ξανα ρωτάω , αν θες Μυρτω απαντας ...
ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ?
Printable View
Συγνώμη αλλα ξανα ρωτάω , αν θες Μυρτω απαντας ...
ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ?
Συμφωνώ πάρα πολλή με τον void , και θα σου πρότεινα να καταλάβεις ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα αντικειμενικά κριτήρια του perfect , από τα επίπλαστα τον κοινωνικών προτύπων .
Καλοπροαίρετα ( για να σκεφτείς ) και όχι υποτιμητικά , σου λέω το εξής : ο ώριμος εκτιμά αυτό που έχει , ο ανώριμος αυτό που χάνει !
ναι Lampro τον αγαπαω και γι αυτο ειναι δυσκολο να παρω μια αποφαση..επιπλεον και ολο το οικογενειακο μου περιβαλλον τον συμπαθει και τον βλεπουν σαν γιο,αδερφο,ξαδερφο κ.τ.λ...οποτε αυτο δυσκολευει ακομα περισσοτερο τη κατασταση..αυτο που ξερω ειναι οτι δεν θελω να τον χασω απο τη ζωη μου..δεν θελω να μαστε δυο ξενοι εχουμε μοιραστει τοσα πολλα..
σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας..
Συγνώμη , άφησε τι θέλουν οι δικοί σου , εσύ θα ζήσεις μαζι του ,
Αφου τον αγαπάς ξεκίνησε να αγαπάς πρώτα τα μειονεκτήματα του τις κακές του συνήθειες τα λάθη του .
Τα αλλα τα καλα ειναι ευκολο να τα αγαπησεις , εσυ και όποιοσδηποτε άλλος .
Όταν αγαπάμε κάποιον τον αγαπάμε γιατι πρώτα έχουμε δεχτεί , αγαπήσει όλα αυτα που βλέπουμε ως αρνητικά , αυτος ειναι ο ορισμός της αγάπης .
Ειμαι συγουρος ότι τον αγαπάς απλα γιατι μοιραστηκες με εμάς αυτο σου το προβλημα .
Σημασία δεν έχει στην ζωη η επαγγελματική κατάρτιση αλλα η κοινωνική μόρφωση , αν όμως υστερεί , με την αγάπη σου θα τον στηρίξεις θα το συμπλήρωσεις και θα τον όλοκληρωσεις .
Άκουσε την καρδια σου , σπάνια κάνει λάθος .
Συγνώμη που επεμβαίνω έτσι αλλα απλα να σε βοηθήσω προσπαθώ .
γεια σου κοπελια μ! πριν λιγο καιρο ειχα βρεθει στην θεση σου,. με την διαφορα οτι δεν ηταν μετριος οσο αναφορα τα οικονομικα ουτε μιζερος. αλλα οπως ειπες πλεον δεν με καλυπτε σε κατι. τα ειχαμε 3 χρονια. αποφασισα τελικα να χωρισω τωρα που δεν μας δενει κατι πολυ σημαντικο οπως ενας γαμος η ενα παιδι πχ κ επραξα πολυ σωστα. οχι μονο για μενα, αλλα κ για κεινον που θα μπορεσει τωρα σιγα σιγα να βρει μια αλλη να τον εκτιμαει οσο του αξιζει. κ εγω λυπομουν να χωρισω επειδη ηταν τελειος απεναντι μ, μ ειχε σταθει σε πολλα και επισης ημουν η γυναικα της ζωης του, οπως ειπες κ εσυ για την δικια σ περιπτωση.
φοβομουν κ εγω επειδη σκεφτομουν πως δεν θα βρω αλλον τετοιον να με αγαπαει τοσο και πως θα ''ξεβολευτω'' απο μια κατασταση που με ειχε βολεψει ηρεμα και καλα. ομως αμα ειναι ετσι τωρα, φαντασου πως θα ειναι σε 10 χρονια πχ! τωρα που ειναι νωρις κανε το βημα και παρε το ρισκο, επειδη αμα το αφησεις θα αναρωτιεσαι μια ζωη. ειναι τετελεσμενο γεγονος η σχεση σας, απλα το καθηστερεις.
νομιζω πως θα το παλεψω λιγο ακομη..για μενα το καλυτερο ειναι να μεινω για ενα διαστημα μονη! νομιζω οτι ο χρονος θα δειξει..αν η σχεση μας αξιζε τοτε θα ξανα μαστε μαζι...αν ειχε οντως τελειωσει τοτε ο καθενας θα τραβηξει το δρομο του..παντως το γεγονος οτι δεν εχω γοητευτει απο κανενα αντρα οσο ειμαι μαζι του νομιζω οτι κατι λεει..και επισης εχω αγαπησει μερη και πραγματα που αρεσουν σ εκεινον..
μυρτώ, ας βρεις κάποιον άλλον και θα σου πω εγώ που θα παει ο συγκεκριμένος. Για μενα είναι ξεκαθαρο ότι είσαι μαζί του ελλείψει καλύτερου. Το μη χείρον βελτιστον δηλ. Είναι και αυτή μια λογική η οποία περιέχει τον συμβιβασμό ο οποίος τελικά είναι απαραίτητος για να γίνει μια σχέση. Ομως είσαι μικρή ακόμα. Υπάρχουν πολλοι ελευθεροι άντρες στην ηλιακιακή ομαδα τη δική σου. Γιατί να δεσμευεσαι με κάποιον που δε γουσταρεις και τόσο;
Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά αυτό που μου είπε η ψυχολόγος μου: ότι πολλοί άνθρωποι (άντρες, γυναίκες) έχουν κάποιον-α για μπαλαντερ και αν δεν βρουν κατι καλυτερο εκει καταλήγουν. Τί "ωραία"! Γι΄ αυτό έχουμε φτασει εκεί που έχουμε φτασει στη σημερινή κοινωνία. Οι γαμοι δεν γίνονται με κριτήρια το συναίσθημα και την προσφορά στον άνθρωπο που αγαπάς αλλά με καθαρά κριτήρια βολέματος. Και εντάξει να επιλέξεις μια τετοια λύση αν σε έχουν παρει τα χρόνια και θελεις ντε και καλά να κανεις οικογενεια (πολύ εγωιστικό μεν, ανθρώπινο δε) αλλά από τα 29; Οχι κορίτσι μου. Να αγωνιστείς να είσαι με αυτόν που θέλεις (όποιος και να είναι αυτός) γιατί σίγουρα αυτός που έχεις δεν είναι αυτός που θέλεις. Τον θεωρείς ¨κατώτερο¨και παντα ετσι θα τον βλέπεις και δε θα είσαι καλά μαζί του.λ
σου ξέφυγε το "ολ" στο τέλος!
Μυρτω, δεν είσαι ερωτευμένη μαζί του, η ανασφάλεια σου είναι που σε κρατα κοντα του. Φοβάσαι για το μετα, σου έχει κολλήσει η σκέψη, παρά τίποτα έστω μ΄αυτον να περάσω. Άμα καταφερεις να ξεκολλήσεις από την εμμονή αυτή, τη φοβία δλδ, τότε είναι που θα προχωρήσει η ζωή σου. Σου τα χουμε πει εδώ τόσες και τόσες φορές...