Originally Posted by
NikosD.
Λίλιουμ καλησπέρα,
η είσοδος στους ανήλικους απααγορεύεται, με την εξής έννοια: είναι ενεργοποιημένο το COPPA και ο κάθε ένας που γράφεται καλείται να δηλώσει πως είναι ενήλικας. Σίγουρα όμως οι περισσότεροι που γράφονται, ενήλικοι ή ανήλικοι, δεν διαβάζουν τους όρους χρήσης ή/και το COPPA και αυτό είναι εμφανές από τον τρόπο με τον οποίο εν τέλει δραστηριοποιούνται στο φόρουμ, όπου δεν έχουν έγνοια να ακολουθήσουν και να σεβαστούν τους όρους χρήσης αλλά κινούνται κατά βούληση.
Για να γυρίσω στο θέμα περί ανηλίκων, υπάρχει για μένα ένα αγκάθι ως προς τη συμπεριφορά της διαχείρισης: όταν ένα μέλος, έντιμα και ειλικρινά, δηλώσει, έστω και εκ των υστέρων πως είναι ανήλικο, τότε το διαγράφουμε για όλους τους γνωστούς λόγους.
Είναι λοιπόν σαν να ωθούμε τους ανήλικους να λένε ψέμματα και να αποκρύπτουν την ηλικία τους, ώστε να πετύχουν την παραμονή τους στο φόρουμ.
Σαφέστατα λοιπόν δεν με ικανοποιεί η συγκεκριμένη πρακτική που ακολουθούμε, ειμαι όμως πέρα για πέρα ανοικτός σε όποια πρόταση υπάρχει και μπορεί να υλοποιηθεί, για την προστασία των ανηλίκων.
Το θέμα περί σεξ και μαστούρας καθώς και το θέμα κατάποσης του σπέρματος, είναι 2 θέματα που τα διάβασα 10 φορές και άλλες τόσες φορές άλλαξα γνώμη σχετικά με το αν πρέπει να κλειδωθούν γιατί ξεφεύγουν από τα όρια αυτού του φόρουμ ή αν πρέπει να παραμείνουν γιατί κάτι έχουν να δώσουν. (έχουν???... δεν έχω απάντηση, νομίζω πως κινούνται σε μια γκρίζα ζώνη).