Καλα αυτο ειναι το προβλημα ? το μέγεθος ?
Printable View
Καλα αυτο ειναι το προβλημα ? το μέγεθος ?
Ti vlakeies lete???
Proton den exo paei mazi tis!
Deuteron tha sas arese na girnaei tifla I mitera sas vromiki na peftei kato kai na leei oti nane gia mines???ti psixologua tha eixate???
Κώστα παρε τηλέφωνο σε παρακαλω εκει που σου είπα χθες να βοηθησεις και εσένα και τον εαυτο σου και σταματα να κανεις στη μαμα σου διαφορα....
Eipa 2-3 fores eixe ginei
Den to kano
παντως ασχετα με το τι παιζει σ'αυτο το θεμα, το incest ειναι και λιγακι της μοδας, σε φαντασιωσεις ανωμαλων κοριτσιων τουλαχιστον το εχω εντοπισει...
μην δινεις βαση παιδακι μου
εφοσον μου λες ολα αυτα και οτι δεν υπαρχει πατερας στο σπιτι
καταλαβαινω οτι το κλιμα που επικρατει δεν ειναι υγειες
καλο θα ειναι να βοηθηθει η μαμα σου απο καποιον ειδικο και να απεξαρτηθει οσο το συντομοτερο απο το αλκοολ
τωρα γι αυτο που ρωτησες,δεν ειναι απαραιτητο να της το πεις αυτο που εγινε
παρε τηλ εκει που σου ειπε ο λαμπρος και θα σε καθοδηγησουν για το πως πρεπει να της φερθεις ωστε να την βοηθησεις γιατι υπαρχει προβλημα
Κώστα εδω λες ότι δεν έχεις παει , μετα δυο τρεις μηπως εχεις κάνει τίποτε αλλο ?
Δεν αρέσει σε κανέναν αυτο που μας λες με την μαμα σου , όχι αν γινόταν σε εμάς αλλα και που συμβαίνει σε εσένα , παρε τηλέφωνο , ειναι το ίδιο σαν να μιλάς με εμάς εδω , δεν σε μαλωνει κανεις .
Den prokeite na tin pidiksooooo OK???!
Κωστακη δεν ειναι αντικείμενο η μαμα σου για να εκφράζεται έτσι , ειναι η μαμα σου που σε γέννησε και σε μεγάλωσε .
Παρε τηλέφωνο για να βοηθήσεις την μαμα σου γιατι χρειάζεται βοήθεια , καντο Κωστακη τώρα .
Κώστα εδω μέσα κανεις δεν θα σου πει κάτι ξανα αν δεν πάρεις τηλέφωνο και ζητήσεις βοήθεια για την μαμα σου .
Καντο και μετα πες μας ότι βρηκες απάντηση στην ερώτηση σου και σε βοήθησαν όπως σου υποσχέθηκα .
ε τι ακριβως βοηθεια ζητας δεν εχω καταλαβει φιλε μας. το θεμα ειναι φως φαναρι. καλυτερα την επομενη που θα γυρισει μεθυσμενη να βαλεις το χερι σου και αντι να της πιασεις κατι περιεργο πιαστης το πορτοφολι παρε 50 ευρω και πηγαινε σε καναν οικο ανοχης να ξεδωσεις. κατα την γνωμη μου πιστευω πως δεν πρεπει να παρει το παιδι τηλ να μπαγλαρωσουνε εκεινο αλλα να παρει καποιον να μαζεψει την μητερα απο το προβλημα με το αλκοολ
Ανήλικο ειναι , οι συμβουλές σε ανήλικο να πάει σε οίκο ανοχής μαλλον λάθος ....
ειναι incest fantasy το θεμα λεμε μη ψαρωνετε.