...χρυσάκι, με τον αδελφό μου έχω τόσο στενή σχέση που αν με ήξερες θα μου έλεγες πως δεν είναι φυσιολογικό τόσο δέσιμο και αγάπη.
Σε κάποιο άλλο θέμα έγραψα πόσο ταλαιπωρία πέρασα τελευταία για δικά του προβλήματα και πόσο κουράστηκα για να μπουν όλα σε μια σειρά.
Πέρα από τα άλλα του προβλήματα, είχε μπλέξει τελευταία και με την πιο ακατάλληλη κοπελα του κόσμου, που όχι μόνο δεν τον στήριζε αλλα του δημιουργούσε ακόμη περισσοτερα προβλήματα.
Ξέρεις τι έκανα?
Του είπα πέντε κουβέντες, όπως είπα και σε εκείνη που πάντα είχε το άγχος πως δεν θα τη δεχτώ και δεν ξανανακατεύτηκα ποτέ στη σχέση τους.
Σε πληροφορώ πως πάνε από το καλό στο καλύτερο και αυτή η ανοχή και εμπιστοσύνη που έδειξα εγώ και ο μπαμπάς μου στον αδελφό μου, τον έκανε να δει τα πράγματα καθαρά και όλα να φτιάξουν.
Μάλιστα, σε μια κουβέντα που είχα με μια φίλη με ρώτησε, "μα δεν του λες τίποτα, αδελφή του είσαι".
Ξέρεις τι της απάντησα? "Ακόμη και έναν πακιστανό να μου έφερνε για γαμπρό, (ρειν μη κλωτσήσεις δανείστηκα την εθνικότητα λόγω χρώματος και υψους), θα τον καλοδεχόμουν γιατί θα 'ταν αυτό που θέλει ο αδελφός μου".