Originally Posted by
YannisCrete
Όχι Κατερίνα, αυτή είναι μια εικασια που περασε απο το μυαλό σου η οποία όμως δεν συνάδει πολύ με την πραγματικότητα, γιατι οι φίλοι μου με ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ οταν μου πετάνε ξερά στην μούρη "Τι περιπτωσάρα ειναι αυτη που μπλεξες ρε μλκα !". Άρα, το εντελώς αντίστροφο συμβαίνει.
Αντίθετα οι αγνωστοι, ακριβως επειδή είναι αγνωστοι και η μονη τους πηγη είναι το κείμενο, ή το απορρίπτουν εξ αρχής ή σχολιάζουν με βάση το κείμενο, και οχι το τι πιθανολογούν (=> εικάζουν δλδ) !
Το ύφος μου το διαμορφώνει αυτο που διαβάζω. Όταν προσπαθείς να μου αποδείξεις οτι έχω σωνει και καλά λάθος οπτική των πραγμάτων. Κατερίνα, οταν διαβάζουμε την άποψη ενός ανθρώπου αγνωστου σ' εμάς, ΔΕΝ καθόμαστε να βγάζουμε εικασίες και σενάρια για το ενδεχόμενο οτι αυτα που γράφει μπορεί και να μην ισχύουν. Δεχόμαστε το πρωτότυπο αλλιώς δεν ασχολούμαστε. Εάν το πρωτότυπο είναι λάθος, τοτε πολύ απλά εγω χάνω τον χρόνο μου γράφοντας αρλούμπες (εξ ου και αυτο που έγραψα περι κινητρου).
Τέλος, συγνώμη αλλα εσυ είσαι αυτη που θέτεις τον εαυτό σου σε επιθετική θέση όταν προσπαθείς να με βγάλεις λάθος. Ε λοιπόν, μάθε οτι για να βγάλεις λάθος εναν άνθρωπο πρέπει ή να τον ξέρεις ή να του αποδομήσεις αυτα τα οποία γράφει, οχι με εικασίες αλλα με υλικό αντλημένο απο αυτα τα οποία γράφει. Θα μπορούσες κι εσυ κι ο οποιοδήποτε να ξεκινήσει κουβέντα περι αστάθμητων παραγόντων επι του θέματος και χίλια δυο άλλα. Δεν μπορω να καταλάβω γιατι ντε και καλά προσπαθείτε να βγάλετε την κακοτυχία ώς ΜΗ κακοτυχία. Ρε παιδιά, σε αυτό τον κόσμο υπάρχουν και καλές και στραβές. Το εαν εμένα μου χουν τυχει συνεχόμενες στραβές ή οχι, αυτο δεν μπορείτε να το αποδείξετε με γενικές θεωρήσεις του τύπου "οτι δώσεις η ζωή θα σου δώσει" κτλ.
Ειλικρινά θα χαρώ αμα μου δειξετε οτι δεν είμαι άτυχος και τα βλέπω λάθος μέσα στην στεναχώρια μου, αλλα αυτό δεν θα το κανετε χρησιμοποιώντας αναπόδεικτες Θεωρίες. Αυτό λέω.
Thank you !
Λάθος. Δεν ζηλεύω, απλά παίρνω ως συγκριτικό παράδειγμα. Μην λέμε οτι θέλουμε.
Ανώνυμα. Οτι γραφω αναφέρεται ανωνυμα, οποτε κουλ. Εαν οι πρωην μου ήταν ανάξιες "θαψίματος" -όπως γράφεις-, δεν θα έκανα κανένα λόγο ουτε θα βλαστημούσα την τύχη μου. Αντιθέτως θα ένιωθα καλά σκεπτόμενος οτι πέρασα καλά ενα κομμάτι της ζωής μου, και οχι μια αποτυχία.
Οχι αγαπητή μου, εσύ πας να επιβάλλεις σώνει και καλά οτι η κρίση μου είναι λανθασμένη με βάση διάφορες αναπόδεικτες θεωρίες του τύπου "ολα είναι δίκαια σε όλους, και οτι αξίζει ο καθένας παίρνει στην ζωή και δεν υπάρχουν τυχεροί και άτυχοι".
Βάσει της δικής σου λογικής οι αστάθμητοι παράγοντες δεν υφίστανται, και ο Χ επιχειρηματίας που πτώχευσε είναι ΣΤΑΝΤΑΡ ο αποκλειστικά υπεύθυνος γιατι απο τα λάθη του έπεσε σιγουρα έξω η επιχείρηση και οχι απο άλλους εξωγενείς παράγοντες.
Ενας ανθρωπος λοιπόν που τα βρήκε μπαστούνια στην ζωή του φταίει σαφώς ο ίδιος, και σε καμία περίπτωση εξωγενείς η απροσδιόριστοι απο τους ανθρώπους παράγοντες. Οπότε ρε παιδιά άμα είναι έτσι δεν χρειάζεται να γράφετε στο φορουμ, βάσει της θεωρησης σας για όλα φταίνε αυτοι που τρωνε τα χαστούκια και κάποιος Θεός απο πάνω σταθμίζει τις ανισσοροπίες και το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο προς όλους. Διαφορετικά, περιμένω ακόμα ΑΠΟΔΕΙΞΗ για την φράση "να δινεις αγαπη και ευτυχια στους γυρω σου και θα σου ερθει."
Στο κάτω κάτω πειτε οτι κάνω έρευνα. Και θέλω αποδειξεις, οχι να κάτσω να δεχτώ στο έτσι μια θεωρία.
:rolleyes: Τωρα, για να είμαι αντικειμενικός δεν μπορω να αντικρούσω το επιχείρημα. Η απάντηση είναι ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
Είμαι ολίγον τι οξύθυμος αλλα κι εσύ αρπάζεσαι. Φιλικά.