Originally Posted by
KENO
δε τις ελεγχω τις σκεψεις. ουτε τα νευρα μου. αυτα συγκεκριμενα απο τοτε που ξεκινησα τα φαρμακα, βλεπεις κι εδω μεσα ποσο μισητος εχω γινει. μου ειναι αδυνατο να συγκρατηθω ειδικα οταν συμβαινει κατι και διαταρρασει την ησυχια μου. πχ παθαινει μια κριση καποιος στο σπιτι, κι ενω πρεπει να παρουμε το 166, αρνουνται κι αναγκαστικα κατανταμε νοσοκομειο, με τους μαλακες τους νεοτερους (δλδ εμενα) να τρεχουν να φερνουν νερα κι οτι αλλο χρειαστει. εδω μεσα που ζω δεν ειναι το σπιτι μου, δεν εχω σε καμια περιπτωση την ανεση μου. εγω απλα φιλοξενουμενος ειμαι. το αρρωστο παραπαιδι τους. αν ειχανε σταβλο, εκει θα κοιμομουν. χειροτερος κι απο αλβανος.
μακαρι να υπηρχε εξοχη ή θαλασσα κοντα αλλα δεν εχουμε. μακαρι να ημουν και πιο κοινωνικος οπως παλια, να σαπιζω ολη μερα σε καφετεριες, αλλα δεν γινεται ζωουλα ετσι, ουτε λεφτα υπαρχουνε. αθηνα ζω, οποιος δεν γνωριζει, καλο ειναι να μη μιλαει και να κρινει. καταλαβαινω οτι αυτο το φορουμ περιλαμβανει ανθρωπους απο επαρχεια οπως και πολλες βλαχαρες, οι οποιες αδυνατουν να δειξουν την πρεπουσα κατανοηση, γι'αυτο ακριβως ξεκιναν οι καβγαδες.
ομως εγω προσωπικα εδω νιωθω πως εχω φτασει στα ορια μου. και δε θελω καθολου να ανηκω και να παιξω ρολακι σ'αυτο το θεατρο του παραλογου που ονομαζεται κοινωνια. το μονο που με ενδιαφερει ειναι να παρω οσο το δυνατον περισσοτερα θυματα μαζι μου. να πληρωσουν για τη ζωουλα που μου καταστρεψαν και μου καταστρεφουν ακομα! αν μου διναν οπλο να βγω στο δρομο να σκοτωνω τυφλα οποιον βρω, θα ηταν το ιδανικοτερο για να ξεσπασω. αλλιως δε γινεται να νιωσω ανθρωπος παλι. δεν υπαρχει κατι περισσοτερο απο αυτο που συμβαινει τωρα, μονο χειροτερα θα γινουν τα πραγματα.
τα λεω και ξεσπαω, κι ας ερθει η Idella ή ο αντμιν κι ας τα σβησουν ή κι ολοκληρο το θεμα, δε με νοιαζει.
τελος οσον αφορα τις γκομενες, πολυ ευκολα σας φαινονται ολα, οταν εχουμε να κανουμε με ανθρωπους κι οχι σκυλακια, που οποτε τα θελεις να τα φωναζεις να ερχονται κι οποτε δε τα θελεις φευγουν. πας στο μπουρδελο μια, πας δυο. πας στο ξενοδοχειο, πας και σπιτι της (που οι περισσοτερες σημερα πεινανε, οποτε δεν εχουν καν, εκτος αν ειναι καμια φοιτητριουλα που της τα παρεχουν ολα, που σιγουρα ειναι πιασμενη), ΑΝ τα καταφερεις και σου κατσει καμια, γιατι χωρις δουλεια σημερα, δεν εχει κοκο.
ολα ειναι ανουσια. γι'αυτο λοιπον κι εγω την εχω χεσμενη την ανθρωποτητα σας, δεν υπαρχει ουτε το παραμικρο ιχνος σεβασμου για τη ζωη που ζουμε σημερα.