Tι λες κοριτσι μου, οι περισσοτερες γυναικες εχουν βιαστει σε καποια φαση, ασχετα που δεν το λενε δημοσιως
Printable View
Έχεις μιλήσει με κάποιο ειδικό? αν δεν το έκανες να το κανεις, να βρεις κάποιον καλό, υπάρχει εχεμύθεια μην ανησυχεις γι αυτο, στην καλύτερη περιπτωση να το ξεπεράσεις, στη χειρότερη θα νοιωσεις αρκετα καλύτερα, θα ξαλαφρωσεις και θα δεις και αλλαγες στη ζωη σου.
δεν μπορείς να το κρατας το προβλημα μια ζωη μέσα σου και να σου καταστρέφει τη ζωή. θα μπορουσες να μιλήσεις στο αγορι σου? αν σε αγαπά δε θα σε παρεξηγησει, θα σε βοηθησει και θα δεις που θα νοιιωθεις καλύτερα και για να μην τον χασεις. δλδ αυτο το περιστατικο σε στιγμάτισε και από τοτε ταλαιπωρήσε? .. ξαναλέω, ειδικό και καποιον εμπιστο σου να μιλήσεις.
κατα τα λοιπα, παρα τα όσα πέρασες, άρα να φανεις δυνατη, φροντιζε εμφανισιακα τον εαυτο σου και επεδίωκε τη συνσνστροφή με καλή συμπεριφορά και ανοικτο χαρακτηρα απεναντι στους αλλους και τοτε ειναι που θα βρεις παρεες και φιλίες, διαφορετικά κανεις απο μονος του δε θα ρθει να σε βρει.
δεν με λενε μαρια... μενω σαλαμινα... δεν ειμουν παντα ετσι κλιστι σαν χαρακτιρασ ουτε δισκολι με εκαναν τα γεγονοντα ετσι... φοβαμε τουσ αν8ροπουσ φοβαμε να τουσ κοιτακσω να τουσ μιλισω περπαταω παντα με σκιμενο το κεφαλι και δεν μπορω να το αλλακσω οχι ι μαμα μου δεν αντιλιφ8ικε ποτε τιποτα γιατι ποτε δεν ασχολι8ικε μαζι μου ειχε παντα σιμαντικοτερα πραγματα να ασχολι8ι οπωσ πχ τα αδερφια μου... και οχι δεν εχω παει σε ειδικο γιατι δεν μου αρεσει να συζιτταω αφτο το 8εμα κα8ολου νιο8ω ασχιμα και αβολα στουσ γονεισ μου δεν προκειτε να μιλισω γιατι 8α φαω κσιλο και δεν 8ελλω... :-(
μα γιατι να φτανς παντα στν πιγι και να μν πινο ποτε νερο??? κα8ισα στν μεσι τοθ δρομοθ τν ςρα ποθ περναγε ενα αφτοκινιτο ο οδιγοσ καταφερε να σταματισι λιγα χιλιοστα πριν με χτιπισι γιατι 8εε μοθ με ωασανιζεισ ετσι??? γιατι δεν με 8εσ εκει πανω???
ουτε εδω μου μιλαει κανεισ και εδω ειμαι βαροσ σιιγνωμι για τν χρονο που σασ εφαγα... καπια στιγμι 8α τα κσανα πουμε σασ εφχαριστω για τν προσπα8εια να με κανετε να νιωσω καλιτερα...
μαρια,εχεις μεγαλη ελλειψη αυτοεκτιμισης
το οτι δεν ειματσε 24 ωρες στο φορουμ δεν σημαινει οτι εισαι βαρος
κοιτα να δεις,πρεπει να βρεις την δυναμη να μιλησεις ανοιχτα και να τους πεις οτι για ολη σου την συμπεριφορα φταιει εκεινος και το κακο που σου εκανε
αν φας και ξυλο να τους καταγγειλεις ολους στην τηλ γραμη της κακοποιησης
θα ψαξω να την βρω και θα σου πω
αλλα παρε αποφαση οτι με αυτο που κανεις τωρα,με το να σιωπεις,καλυπτεις εναν παιδεραστη κι εγκληματια
2521058888 αυτο ειναι το τηλ οπου πρεπει να απευθυνθεις
παρε μια βαθια ανασα και μιλησε για ΟΛΑ
οσο δυσκολο και αν φαινεται αυτο
https://www.facebook.com/pages/ΓΡΑΜΜ...2521058888/159
διαβασε αυτην την σελιδα,ελπιζω να σε βοηθησει
σελιδα που μου εδωσεσ οδιγι σε σελιδα του facebook δεν μπορω να μιλισω δεν 8ελω δεν εχω το 8αροσ... απλα φοβαμε... * δεν με λενε μαρια *
σορυ,το πηρε το ματι μου ποιο πανω το ονομα,δεν ξερω πως μου κολλησε
πλιγωμενη αν φοβασαι ο φοβος σου θα σε αφησει να δυστιχισεις για το υπολοιπο της ζωης σου
ΠΡΕΠΕΙ να το κανεις
μαλον στιν περιπτοσι μου δεν υπαρχι τοτε το πρεπει υπαρχει το δεν μπορο... :-(
κοπελα
δεν υπαρχει δεν μπορω
πρεπει να ξεπερασεις τον εαυτο σου
δεν νομιζω οι γονεις σου να ειναι τοσο κακοι
μην φοβασαι,αυτο το συναισθημα εκεινος σου το εχει δημιουργησει
εχεις το χρεος και την ευθηνη να τον καταγγειλεις πριν να κανει το ιδιο κακο και σε αλλα κοριτσια
κοριτσι μου πρεπει να το καταγγειλεις!διαφορετικα ειναι πολυ πιθανο αυτος ο ανθρωπος να το κανει και σε αλλα κοριτσια.δεν εχεις λογο να φοβασαι τους γονεις σου,γιατι εσυ δεν εκανες τιποτα κακο,και δε φταις εσυ για οτι εγινε....προτιμας να ζεις μια ζωη μεσα στο φοβο?αν εσυ η ιδια δε θελεις να βοηθησεις τον εαυτο σου,τοτε ποιος μπορει?