Μπήκα να διαβάσω κι εγώ η καημένη για αξέχαστες και καυτές σεξουαλικές εμπειρίες κι έπεσα πάνω σε εμπειρίες ζαχαροπλαστικής.
Πολύ ξενέρωμα...
Printable View
Μπήκα να διαβάσω κι εγώ η καημένη για αξέχαστες και καυτές σεξουαλικές εμπειρίες κι έπεσα πάνω σε εμπειρίες ζαχαροπλαστικής.
Πολύ ξενέρωμα...
Εγω δεν το σκέφτηκα , το γυναικείο μυαλο ....
Εγω εχω μια ιστορια ερωτα και θανατου :p
H ξαδερφη μου με τον τοτε γκομενο της ειχανε παει σε κατι κατσαβραχα με το αυτοκινητο, ανεβηκαν στο βουνο, βρηκανε ενα πλατωμα και παρκαρανε φατσα φορα με ωραια θεα, απο κατω ειχαν γκρεμο, και μπηκανε στο ψητο. Σε καποια φαση εκει που γουσταρε η ξαδερφη, βλεπει τα δεντρα να κινουνται!!!!! Τι εγινε αρχιζει να φωναζει! Ειχε λυθει το χειροφρενο πανω στα ακροβατικα, και παραλιγο και θα επεφταν στο γκρεμο! Και τι θεαμα θα εβρισκε η ΕΜΑΚ μετα!! Αλλα ολα καλα τη γλιτωσανε στο παρατσακ!!
Καιτούλα, γλέντησε τη ζωη σου κοπέλα μου, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να κάνεις αυτά που νοιώθεις και μην αγχώνεσαι για τίποτα. αντί για εμπειρίες απ τους άλλους κάνε πράξη αυτά που σου λεει η φαντασία σου χωρίς περιστροφές και όλα θα σου πάνε πολύ καλά.
Παρακάτω δεν μπορω να πω ...
Lampro μην τσιμπας, και γενικα θα ηθελα να πω, οτι οταν βλεπουμε οτι ο αλλος με ειρωνειες, σποντες και κακιες μας τη λεει γιατι εχει ορεξη για λογομαχιες και καυγα, το καλυτερο ειναι να αγνοουμε παντελως, αλλιως θα χαλασουμε τη διαθεση μας!! Αν καποιος εχει νευρα και δεν αισθανεται καλα, εμεις δε φταιμε σε τπτ! :)