Originally Posted by
KENO
Lacrymosa 2 πραγματα:
πρωτον σταματα να γραφεις με φωσφορουχο πρασινο γιατι δε μπορω να σε διαβαζω. ποναν τα ματια μου προσπαθωντας να δω τι απαντησες. η οθονη του υπολογιστη μου ειναι καινουργια, πριν κανα διμηνο τη πηρα και τα δειχνει ολα αρκετα καθαρα κι εντονα. μια χαρα εγραφες χτες, γιατι εβαλες χρωμα τωρα ?
χαχαχα ρε κενο οκ, απλα χτες με επιασε να πειραματιζομαι με τα χρωματακια εδω κ σε καθε μ απαντηση επελεγα κ διαφορετικο χρωματακι, οκ θα γραφω με το μαυρο το κανονικο η θα βαζω χρωματα γραμματοσειρας π διαβαζονται πιο ευκολα.. εχεις δικιο παντως, κι εγω π το ξαναδιαβασα μ βγηκαν τα ματια..
δευτερον αυτα που εγραψα δεν ειναι μονο για μενα προσωπικα, ειναι με βαση τι παρατηρω περισσοτερο γυρω μου. αν δε το πιστευεις τραβα μπες στο bourdela.com να δεις ποσοι προτιμαν τις ιεροδουλες. ολοι αυτοι λοιπον για να τις προτιμαν σημαινει οτι κατι δε παει καλα. δεν ειναι κοροϊδα να πληρωνουν μια περιουσια εκει, θετωντας σε κινδυνο και τη ζωη τους κολλωντας το οτιδηποτε. αν καθοντουσαν ολες οι γυναικες ευκολα και δεν ειχαν απαιτησεις, τοτε ολοι θα ειμασταν ευχαριστημενοι κι ευτυχισμενοι. δε συμβαινει για τον Α ή Β λογο (εγω πιστευω οτι φταιει η κριση, το ψωνισμα και η εκκλησια, αλλος μπορει να πιστευει οτι θελει). τουλαχιστον ετσι βλεπω πως συμβαινει στην Αθηνα, στη Σαλονικα μπορει να ειναι οντως παραδεισος.