-
Καλημέρα apo , σε πολλές περιπτώσεις κατά την γνώμη μου , η συμπεριφορά που εισπράττουμε είναι η αντανάκλαση της δικής μας συμπεριφοράς.
Αν απορρίψουμε τα πιθανά ενδεχόμενα που έγραψαν οι προηγούμενοι ( ο φίλος με της οικιακές συσκευές να είναι γλείφτης , η ακόμα και να κλαψουρίζει για δουλειά , η να τον αισθάνονται ποιο φίλο ) , το αποτέλεσμα της συμπεριφοράς αυτής είναι απλά απόρριψη !
Υπάρχουν παρόμοιες συμπεριφορές γενικότερα απέναντι σας σαν ζευγάρι ;
Προσωπικά στην θέση σου θα αισθανόμουν ανάλογα , και για να έπαυα να αισθάνομαι έτσι θα ζήταγα οπωσδήποτε μια εξήγηση ( σε κάθε περίπτωση θα μάθω κάτι που δεν γνωρίζω ) '' από όλη την παρέα παρών '' γιατί την δικαιούμε ! ( χωρίς να βγάζω αισθήματα ενόχλησης , γιατί η ταραχή σε μια τέτοια σκηνή θα ταίριαζε σε αυτούς ! )
-
Μήπως ο πλυντηριάς έχει οικονομικές δυσκολίες και θέλουν να τον βοηθήσουν ενώ εσύ έχεις στρωμένη δουλειά και δε χρειάζεσαι την ενίσχυσή τους? Μήπως έτσι ξεκίνησε και κατέληξε συνήθεια να δίνουν τους υπολογιστές τους σ αυτόν?
-
ΙΣΩΣ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ''ΚΟΥΚΟΥ'' ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ,ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΧ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ,ΑΣΥΝΕΠΗΣ,ΑΦΗΡΗΜΕ ΝΟΣ,ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΣ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ PC ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ,ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΛΛΑ 10, ΚΛΠ....
ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ !
ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ?
ΙΣΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ!
ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ,ΔΗΛ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ PC ΤΟΥ,
ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΠΗΧΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΙ ΑΣΤΕΙΟΥ. ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ,ΑΝΟΙΞΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΑΝ ΔΕ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Κ ΕΧΕΙΣ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΠΤ,ΑΠΛΑ ΞΕΚΟΨΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!
-
Το ότι θίγεσαι κι αντιδράς και κάπως ειρωνικά.., αλλά και το ότι νιώθεις κι όπως λες μειονεκτικά, σημαίνει πως τσιγκλιέται ο εγωισμός σου!
μάλιστα την στιγμή, που με κάποια απ' τα παιδιά είσασταν μαζί από πολύ παλιά, θάπρεπε να το βλέπεις χαλαρά και να μην ενοχλείσαι!
Στην θέση σου δεν θα ζήταγα εξηγήσεις, γιατί η αξία μου δεν χρειάζεται την αναγνώριση κανενός, αλλά εάν έχουν διαταραχτεί γενικότερα
οι σχέσεις κι υπάρχει ένα κλίμα δυσάρεστο, καλύτερα θάταν ν' ακολουθήσεις και την πρόταση της φίλης σου και ν' απομακρυνθείτε!
-
Απο οπως σου ειπανε κι αλλοι δεν εχεις προβλημα!! Σιγα μην τα βαψεις μαυρα επειδη δε σε αγγαρευουν για δουλειες! Αμα το θες τοσο πολυ απλα δειξε περισσοτερη αυτοπεποιθηση και πες, φερτο σε μενα να το φτιαξω, μπορω, να δεις τι θα σου απαντησουν!
-
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας από αυτά που μου είπατε σιγά σιγά κάτι ξεκαθαρίζετε. Όσο για αυτό που μου είπατε για την οικονομική κατάσταση εγώ είμαι σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από το Άλο παΐδι άρα δεν είναι θέμα να βοηθήσουν αυτόν που χιάζετε πραγματικά βοήθεια. Δεν με θεωρούν σίγουρα ανεύθυνο γιατί σε πολύς περιπτώσεις είμαι αυτός που μπαίνω μπροστά για να κανονίσω διάφορα πράγματα αν με θεωρούσαν νομίζω ότι θα κάτι τέτοιο το ανάθεταν σε κάποιον άλλον
Το βασικό μου θέμα παιδιά δεν είναι τα χρήματα πραγματικά αλλά και ούτε το ποιος τους φτιάχνει αυτό είναι δικαίωμα του καθενός, αυτό που με απασχολεί είναι γιατί κάτι τέτοιο το συζήταγε μπροστά μου??? Με κάνει να νιώθω ότι δεν με υπολογίζουν ότι δεν μου έχουν εμπιστοσύνη ότι με θεωρούν ανάξιο και πιο πολύ από όλα ότι με θεωρούν χαζό (έλα μορε τώρα και τι έγινε που το λέω μπροστά του ) θα μπορούσαν να το κάνουν πιο διακριτικά δηλαδή δεν έχει σκεφτεί κανένας του να πει καλά ρε όταν είπες στον πλυντήρια να σου φτιάξει το pc ο Άλος που είναι και η δουλεία του πώς να ένιωσε??? Δεν προσβάλετε???
Αυτό δεν το καταλαβαίνω!!
-
Μπορει να βγαζουν κακια Apo, το κανουν αυτο οι ανθρωποι, ακομα και οι φιλοι, αν σε ζηλευουν καπως, ή αν σε νιωθουν πιο απομακρο, πιο ντροπαλο, κτλ κτλ. Που οπως φαινεται εισαι λιγο, οποτε βρισκουν πατημα. ΟΙ ανρθωποι τα κανουν αυτα εκει που τους παιρνει. Καιρος να σηκωσεις αναστημα!
-
apo,να σε ρωτησω κατι,εχουν καταλαβει τι ακριβως κανεις;γιατι πολλοι ανθρωποι μπερδευουν τους τεχνικους υπολογιστων που νομιζω ασχολουνται με το hardware με τους προγραμματιστες.κοιτα να διαπιστωσεις αν συμβαινει αυτο......
τωρα αν αυτο δεν ισχυει σιγουρα ειναι απο μερους τους το πιο παραλογο και ανοητο πραγμα που εχω ακουσει .....να εχεις τον ειδικο στα ποδια σου και να τρεχεις στον ασχετο....και για δικο τους καλο δηλαδη δεν ειναι λογικο....εγω παντως δεν θα εμπιστευομουν τον υπολογιστη μου σε καποιον που φτιαχνει ψυγεια.....
σε αυτη την περιπτωση ή ισχυει οτι ο εν λογω φιλος σου ειναι ο αγαπημενος της παρεας και ολοι τον γλυφουν....ή εσενα θελουν να σε μειωσουν σκοπιμα......και σε αυτο παιζει πολυ ζηλια και πολυ κομπλεξ......αν ειναι ετσι αλλαξε φιλους....κι αστους να εγκαταστησουν στο pc τους και καταψυκτη αν θελουν......
-
Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο πιο απόμακρος αλλά δεν ήμουν πάντα έτσι λόγο της συμπεριφοράς τους γίνετε αυτό. Και η αληθεια είναι ότι και η κοπέλα μου νιώθει λίγο απόμακρη αναλαμβάνετε κάπως πιο έξω από την παρέα δεν της ανοίγονται αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να είναι, παντός πιστεύω ότι αν απαντήσω το ένα σίγουρα έχω απαντήσει και για το άλλο!!!
Και φυσικά ξέρουν ακριβός την δουλεία που κάνω, η επιλογή είναι δικαίωμα του καθενός το θέμα είναι γιατί να με έχουν απορρίψει χωρίς καν νε με έχουν δοκιμάσει και εκτός από αυτό αυτή η προσβολή που μου κάνουν κανονίζοντας πράγματα μπροστά μου να τα ακούω εγώ? Δεν ντρέπονται? Δεν ξέρουν ότι ισος με κάνουν να νιώθω άβολα αμήχανα ? ακόμα και πιο κοντά τους να τον νιώθουν από εμένα δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να κρατήσουν μια ουδέτερη η μια όχι Τάσο προσβλητική στάση απέναντι μου??
Τη θα μου προτείνατε να κάνω έτσι ώστε χωρίς να προσβάλω κανέναν να τους δήξω ότι αυτό με ενοχλεί και με μειώνει σαν προσωπικότητα είναι και ο λόγος που δεν επιθυμώ να κάνω παρέα μαζί τους???
-
Θα σου προτεινα να ανοιξεις μια μερα κουβεντα μπροστα σε ολους απευθυνομενος στον φιλο σου τον τεχνιτη για το πως ακριβως φτιαχνει τους υπολογιστες.......με αποψυξη;
αστειευομαι ,εννοω με πιο διακριτικο τροπο......
-
apo καλησπέρα.Οι φίλοι σου είναι απαράδεκτοι.Νομίζω ότι ο χαρακτήρας που τους έχεις δείξει είναι ενός ανθρώπου υπέρ-άνω ε!πόσο υπεράνω μπορεί να είμαστε??????????δε παρεξηγούμαστε δε παρεξηγούμαστε αλλά όχι κ μπροστά στα μούτρα μας.Αυτό δε λέγεται φιλία αυτό είναι βρισκόμαστε΄μόνο για χαβαλέ,ο φίλος σε στηρίζει η έστω εαν δε του αρέσει το αποτέλεσμα της δουλειά σου δεν είναι τόσο προκλητικος.Εάν είναι παρέα για μια φορά στο τόσο άστο εάν είναι αγαπημένοι σου φίλοι βγάλτο από μέσα σου με να τους κάνεις την ερώτηση που σε βασανίζει.
-
Ισως επειδη τελικα τους φτιαχνει. Εαν χαλασε ο υπολογιστης και απευθυνθηκαν σε αυτον την πρωτη φορα και τους το εφτιαξε.... την επομενη που θα χαλασει μαλλον θα πανε στον ιδιο....ξερω γω. Μπορει να παιζουν και αλλα , οπως εσυ βγαζεις αρκετα χρηματα και αυτος να εχει τεραστια οικονομικα προβληματα ως επιχειρηματιας...κλπ κλπ.
Ακυρο το οικονομικο , τωρα ειδα οτι εχει και δευτερη σελιδα απαντησεων και λες οτι δεν παιζει.
-
Συμφωνώ με Ηλιάννα. Πολύ ωραία τα λες κοπέλα μου!
-
Ηλιάνα διαβάζοντας το μήνυμα ου είναι σαν να ακούω την κοπέλα μου έτσι ακριβός μου τα λέει και πιστεύω έχει δίκιο!!!
Αυτό που θα ήθελα να μου πείτε σαν ποιο ειδική είναι με πύον τρόπο θα τους έκανα αυτό του είδους την κουβέντα έτσι ώστε τελειώνοντας την να κατά λάβουν ότι αυτό είναι κάτι το οποίο με πείραξε δεν θα ήθελα να πω κάτι και φέγγοντας να νομίζουν κάτι Άλο π.χ. σα δεν ντρέπεται εμείς τον κάναμε παρέα και αυτός ήθελε να βγάλει λεφτά από εμάς η τίποτα τέτοιο αλλα και αυτό που θα ήθελα να μάθω ποιος είναι τελικά ο λόγος που γίνετε αυτό για να το διορθώσω
Αν τους έπιανα έναν πως θα το χειριζόσαστε εσείς?
-
Δεν είναι παιδικοί σου φίλοι είπες,πες τους καλά ρε παλικάρια ο κολλητος σας είναι τεχνίτης σε άλλους πάτε?Εγώ έτσι θα έκανα με τη μία.