-
...εγω αυτο το \"χασιμο στουσ αλλουσ \" που κρατησε σε σενα για 3 χρονια.. δεν το εχω νιωσει ουτε για μια μερα.....
.........ενιωθα παντα και βιωνα παντα τον πονο τησ γνωσησ και τησ συνηδιτοποιημενησ νοητικησ μοναξιας......
.....εσυ τουλαχιστον εμεινεσ καπωσ κοινονικοποιημενοσ... εγω παλι εμεινα ακομα λιγοτερο αντικοινωνικη... και με ακομη μικροτερη γνωση και ικανοτητεσ για τουσ \"κοινουσ \" \"κωδικεσ \" κοινωνικησ συμπεριφορασ.... και τουσ τροπουσ με τουσ οποιουσ συμπεριφερεται κανεισ αν θελει να εχει φιλουσ...
-
πραγματικά δεν πιστευω οτι υπαρχουν πρεπει στην αληθινη φιλια οπου η αποδοχή δεν αγκαλιαζει τα κοινωνικα προσωπεια αλλα τον γυμνο ευατο. Καταλαβαινω το παραπονο σου, αλλα θα σου ελεγα να μην χανεις την πιστη σου σε σενα...
-
απλα ειναι παραξενο.... δυσκολευομαι πολυ να ακολουθισω καπιοα πρεπει..... το πχ οτι θελει η παρεα να βγει κλπ....
.....παρ ολο που με συμπαθουν και πολυ.. ευκολα οι ανθρωποι.... καπου χανομαστε....
-
Ισως θα ηταν καλο να ακολουθησεις το πρεπει του δικου σου θελω, προσπαθώντας να το ενταξεις σε μια παρεα, δηλώνοντας το...Εξαλλου για το οτι χανοσαστε εχετε και οι δυο πλευρες μεριδιο ευθυνης, εσυ βρες το δικο σου...
Χωρις να παριστανω την ειδικη, η την πετυχημενη στον τομεα αυτο κι εγω αντιμετωπιζω προβληματα ενταξης και αφομοιωσης, ο καθενας πρεπει να βρει τον τροπο του να σχετιζεται πιστευω:)
-
...Τελικα δεν ειμαι μονος.....
Ευχαριστω Weird φιλη μου για τις απαντησεις σου.Δεν ειχα σκοπο να μπω σε διαδικασιες για φαρμακα...ειμαι καπως εναντιων τους γιατι προκαλουν εξαρτηση..και ειναι το τελευταιο πραγμα που θελω.
Ομως ναι νιωθω μεγαλη αποχη απο τον κοσμο.Δεν θελω να βαδιζω μαζι του,δεν θελω να ανηκω σ\'αυτον.Με πληγωνει,με φθειρει..τοση κακια,τοσος φθονος,τοση αρνητικη ενεργεια...τοσα και τοσα..Ειδα,ακουσα και τρομαξα.Η μοναξια ειναι τοσο μεγαλη που δεν αντεχεται...ο κοσμος με εχει αηδιασει..δεν μπορω να τον αλλαξω αλλα ουτε και να τον αγαπησω οπως ειναι.Μπορει και να φταιει η οπτικη γωνια που βλεπω το ολο σκηνικο,αλλα δεν εχω δυναμη να το δω αλλιως.
Τι να πω;Νιωθω κουρασμενος...φοβισμενος....� �ρεμω τις εποχες,τους καιρους,την εξαθλιωση..
Κριμα γιατι η ζωη ειναι ωραια..
-
καρδια μου τα αντικαταθιπτικα ειναι απο τα λιγα φαρμακα που δεν προκαλουν εξαρτηση...απλα για να ξερεισ..
σε φιλω....
-
Παλι νιωθω κολλημα...ισως δεν το εχω μελετησει αρκετα το θεμα με το διαφορα φαρμακα.
Εδω και πονοκεφαλο να εχω δεν πινω φαρμακο.Σε γιατρους σπανια παω..Δεν ξερω ισως ειναι μια ακομη φοβια μου!
-
:):) εγω να δεισ καλε μου που ποτε δεν επαιρνα ασπιρινεσ καν... μια φορα πηρα αντιβιωση γιατι λογο φλεγμονησ στο δοντι ειχα γινει σαν μπαλονι... και επαθα αλλεργικη αντιδραση στην αντιβιωση...χεχεχ.... αλλα αυτο που σου λεω για τα αντικαταθλιπτικα το εχω ψαξει...ηταν ενασ απο τουσ δικουσ μου φοβουσ....
-
-
Ειναι δυσκολος ο δρόμος αλλά να ξερεις οτι δεν εισαι τόσο μονος τελικά. Ειμαι δίπλα σου όπως και όλα τα παιδια εδώ να το ξέρεις. Εχε πιστη οτι θα πάνε όλα προς το καλύτερο αρκεί να το θελεις εσυ. Φιλικά.υγ: σκεφτεσαι να δεις καποιον ειδικο?
-
Καλησπερα!!..Μετα απο καιρο σημερα μπορεσα να ξαναμπω..και μου λειψε!!
Adzik..Τι κανεις;;;Πως εισαι..;;
Ευχαριστω weird ...το ξερω οτι ο καθενας θελει να βοηθησει τον αλλο εδω..εξαλλου γιαυτο μπηκα.
Οσο για τον ειδικο ναι,θελώ να επισκεφτω και θα το κανω οσο πιο συντομα μπορω...
-
γεια σου καλε μου... μασ ελειψεσ... πεσνασ καλα?..σε φιλω...
-
Καλημερα!!Και εμενα μου λειψατε....Ειμαι καλα,εχω ηδη ηρεμησει...και νιωθω καπως καλυτερα.Εσυ τι μου κανεις;
-
..καλημερα σας.Μετα απο σκεψεις και προβληματισμο εχω κλεισει ραντεβου για να επισκεφτω καποιον ειδικο........
Νιωθω ηδη αγχωμενος...πως ακριβως γινεται; λετε να μην μου τα βγαλει ολα..; φοβαμαι μην παω και δεν μιλησω....
Adzik μου...!!! καλημερα σου..να ξερες εδω ποσο ομορφα μυριζει ο κηπος του σπιτιου μου...αυτος και αν ειναι καθαρος αερας....ηρεμιας...
-
καλημερα καλε μου....
..μην μου ανυσηχεισ.. αν δεν μιλησεισ την πρωτη φωρα θα ερθει η ωρα που θα νιωσεισ ανετα και θα μιλησεισ....
..υ.σ σε ζηλευω ..αλλα κι εδω εχουμε αερα και μυρωδια βροχησ... η αγαπημενη μου..
σε φιλω γλυκα...