Originally Posted by
Θεοφανία
...ήμουν σίγουρη πως κάπως έτσι είναι..
Δυστυχώς πάνω στην ανάγκη σου να φτιάξεις τη σχέση και το σεξουαλικό κομμάτι, έκανες ένα τραγικό λάθος: φασαρίες.
Δεν υπάρχει πιο αντισεξουαλικό για έναν άντρα από το να τον κατηγορούν σε αυτό το θέμα. Αυτόματα ακινητοποιείται οποιοσδήποτε μηχανισμός.
Δεν σε κατηγορώ, που να το ξέρεις άλλωστε. Κόφτο όσο είναι καιρός, γιατί μπορεί να σκαλώσει σε καμία που θα τον κάνει θεό και μετά να τρέχεις και να μη φτάνεις.
Κατά τη γνώμη μου έχεις δυο επιλογές: η μια ειναι επιστημονική και η άλλη της κατινιάς.
Πήγαινε και μίλα ΜΟΝΗ σου με ένα σεξολόγο. Πάρε κατευθυντήριες γραμμές και προσπάθησε να ανατρέψεις το σκηνικό.
Η άλλη είναι να ξεκινήσεις άλλο στυλ: ντύσου πιο προκλητικά, βγες έξω μαζί του, χαμογέλα, κοίτα γύρω, κάντον να δει πως σε φλερτάρουν και σε θέλουν και άλλοι άντρες.
Είναι απίστευτο αφροδιασιακό και ίσως αρχίσει να φοβάται πως σκέφτεσαι ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.
Βέβαια, με τον πρότερο έντιμο βίο σου τύπου, "εγώ το τιμώ το στεφάνι μου και ας με αφήνει α@@τη" δεν έχεις και πολλές ελπίδες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...:)