Originally Posted by
ariana
ξερω 2 πολυ καλους,εχω αλλαξει και εγω πολλους ψυχολογους αλλα αυτοι οι δυο με βοηθησαν πραγματικα.Εκαναν και οι δυο γνωσιακη συμπεριφοριστικη ψυχοθεραπεια,υπηρχε και στους δυο προγραμμα,οργανωση και συγκεκριμενοι στοχοι στην ψυχοθεραπεια για αυτο θεωρω υπηρξε και βελτιωση με τον δευτερο μαλιστα συνεχιζω ακομη.Ειναι και οι δυο νεοι με ορεξη στην δουλεια τους ,ο ενας ειναι στο μαρουσι και ο αλλος στα δυτικα προαστια.Τωρα οσο για το οικονομικο αυτος στο μαρουσι πριν 2 χρονια που πηγαινα εγω επαιρνε 30 ευρω και σε εμενα μου εκανε την διευκολυνση να δινω 25,τωρα βεβαια που μπηκα στο σιτε του το ακριβινε και το πηγε 50 αλλα γενικα ειναι πολυ συνεργασιμος αν ζητησεις διευκολυνση θα στην κανει , ο αλλος παιρνει 40 και σε ανεργους αμεα φοιτητες παιρνει 30,εμενα που δεν ημουν τιποτα απο αυτα μου το εκανε 25 επειδη του ειπα οτι δεν μπορω να το αντεξω οικονομικα γενικα και οι δυο εναι συζητισιμοι στην τιμη.Νομιζω δεν επιτρεπεται να σου στειλω ονοματα και δυστυχως δεν γινεται να σου στειλω προσωπικο μυνημα επειδη δεν εχεις συμπληρωσει συγκεκριμενο αριθμο posts.θα ηθελα πολυ να βοηθησω περισσοτερο,ευχομαι να ξεπερασεις γρηγορα το οποιο σου προβλημα