ε βεβαια, εκτως αν ξερεις καμια χωρα που οταν πας σου δινουν σπιτι και σε ταιζουν
Printable View
"γιατί για την εξωτερική μετανάστευση χρειάζεται υποχρεωτικά νάχεις καβάτζα;
συμφωνώ ότι οι αλλαγές αρχίζουν εκ των έσω, αλλά με χαροποιεί ότι ο έλληνας
τολμά ν' αλλάξει και τα έξω και γύρω απ' αυτόν!.".
Ά, δε χρειάζεται;... βρίσκω αστεία την απάντησή σου. Ο έλληνας "τολμά" να αλλάξει τα "γύρω- γύρω όλοι" και τα έξω από τον εαυτό του... μη τυχόν και ακουμπήσει τη φάτσα του και τη μαλακία του. Την εσωτερική. Δε φταις εσύ. Απλά δε μπόρεσες να αντιδράσεις σε όσα σου έχτισαν μέσα σου. Και σε έπεισαν πως αυτό που κάνεις σήμερα λέγεται προσπάθεια για αλλαγή. Όσοι το καταφέρνουν αυτό, έχουν τεράστιο κόστος. Αλλά εδώ περνάμε στα "ψιλά γράμματα". Έτσι απλά.
Ροκ..,
"Να μην αναζητώ μία θέση απ' όπου θα μπορώ να κάνω κάτι χρήσιμο, αλλά να κάνω κάτι χρήσιμο από εκεί όπου πραγματικά βρίσκομαι." C.G. Jung, Ελβετός Ψυχίατρος
Αυτό λοιπόν κάνω κι εγώ, γιατί δεν θεωρώ ότι είμαι από τους λίγους, αλλά κομμάτι του συνόλου!
Κάνε κι εσύ λοιπόν ό,τι μπορείς χωρίς να κρίνεις τον άλλον που δεν γνωρίζεις..
Όταν παραθέσεις κάτι που σου ανήκει και δεν είναι σε εισαγωγικά, ίσως συζητήσουμε. Μόνο που τα τελαυταία χρόνια που γράφω στα φόρουμς, σπανίως χρειάστηκε να συζητήσω. Καλή σου συνέχεια.
Είδες;... θυμώνω κι εγώ και ξεχνάω... το πιο σημαντικό. Θα έπρεπε να πιστεύεις πως είσαι στους λίγους και κατά συνέπεια να φρόντιζες να αντιμετωπίζεσαι σα μονάδα. Ποιός σου είπε πως θα έπαυες να είσαι στο σύνολο;... και ποιός σου είπε πώς είναι "κακό" να είσαι στους λίγους;... πήγα να την πατήσω πριν λίγα χρόνια. Τάχα μου χρειαζόμουν συνεδρίες για να μη νιώθω τους άλλους απέναντί μου... το σταματάω εδώ. Γιατί και το πολύ... σύριζα, φέρνει δύσπνοια. "Θα πιάσουμε κορέους" που έλεγε και η Βουγιουκλάκη... και μη τσιτώνεις. Δεν είναι βέβαιο πως τα φαινόμενα πάντα απατούν. Ναι;...
πολλά δεν μας ανήκουν απ' όσα έχουν ειπωθεί, αλλά όταν χρειάζεται τα χρησιμοποιούμε για να στηρίξουμε τις απόψεις μας! Καλή συνέχεια και σε σένα!
Ά, όχι... γιατί σήμερα μιλάς με μένα και εκφράζω μόνο πράματα που μου ανήκουν. Και τελικά μάλλον αυτό είναι που ενοχλεί. Γιατί είναι πολλά και ίσως περισσότερα απ' όσα θα φανταζόσουνα. Και από όσα θα ήθελα ίσως, μη νομίζεις... καλό σου απόγεμα...
Παγκαλος στην Free Sunday :Τι να κάνω; Να τη στήσω έξω από την Ιπποκράτους με ένα πανό που θα λέει «παιδιά, δώστε μου δουλειά»;
χαχαχαχαχαχα
Όταν κάποιες βασικές αξίες τον πολιτών είναι εξασφαλισμένες και φαινομενικά παγιωμένες από έναν μεγάλο αριθμό αγωνιστών , που έζησαν στο παρελθόν σε αυτόν τόπο και έδωσαν την ίδια τους την ζωή , της περισσότερες φορές με μαρτυρικό τρόπο , έχουν αρκετοί από εμάς σήμερα την '' πολυτέλεια '' να δηλώνουν αδιάφοροι και να αντιμετωπίζουν ως δεδομένο το ύψιστο αυτό αγαθό την '' ελευθερία '' .
Με αφορμή αυτήν την ιδιαίτερα εύστοχη επιλογή του ποιο επάνω video , αναρωτιέμαι σε τι σημείο βρίσκεται η νοημοσύνη μιας μεγάλης πλέον μερίδας συμπολιτών μας !
Οι νεότεροι κατηγορούμε του μεγαλύτερους για το χάλι που υπάρχει γύρο μας εξαιτίας τον πολιτικών τους επιλογών , η δική μας γενιά τι θα έχει να πει για τα '' χειρότερα '' που έρχονται ;
Τέτοια παροχολογία μόνο ένας είχε ξανακάνει λίγο πριν το '81....... και το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι ότι αντιμετωπίζουμε σήμερα !
Τι έχει στο μυαλό του ο κύριος Τσίπρας ( αλλά και κυρία Ρεπούση της δημοκρατικής αριστεράς αποκαλώντας '' Μύθο '' τους 353.000 Πόντιους που σφαγιάστηκαν στην Μικρασιατική καταστροφή ; ) ανταλλάσσοντας με εξαιρετικό θράσος εθνικά θέματα μείζονος σημασίας για να αναρριχηθούν στην εξουσία ;
Ζω σε ακριτική περιοχή και έχω δίπλα μου ανθρώπους '' εκ τον έσω '' νοσταλγούς της μεγάλης Μακεδονίας ( Σλαβικής ) !
Τίποτα άλλο.....
ετσι και αλλιως το βαθη ΠΑΣΟΚ πηγε ΣΥΡΙΖΑ, τπτ καλο δεν θα βγει
Σε τέτοιο καλογραμμένο κείμενο δεν μπορώ να μην απαντήσω.
Βλέπω ότι ο Τσίπρας υπόσχεται "λαγούς με πετραχήλια" γιατί υπόσχεται πράγματα που είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν (π.χ. σαν να υποσχεθώ πισίνα σε κάθε σπίτι). Και επίσης επικίνδυνα σε μερικούς τομείς.
Ο αρχικός λόγος να στείλω το μήνυμα δεν ήταν καθόλου πολιτικός. Ήθελα απλά να γίνει γνωστή η παρούσα κατάσταση.
Και μεχρι να αποφασισουμε τι θα ψηφισουμε... παρτε και τον εθνικο μας υμνο.. ΕΓΕΡΘΗΤΩ!!!http://www.youtube.com/watch?v=eO-hpLSSoOU
Δυστυχώς το μόνο κριτήριο για δικαίωμα ψήφου είναι η ηλικία και όχι η βλακεία.
Δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι αυτοί που ζητάνε τη ψήφο σας είναι μαθητές αυτών που σας οδήγησαν στην οικτρη κατασταση του σήμερα. Ίδιοι ρητορικοί λόγοι, ίδιες υποσχέσεις, εξαγγελίες που ούτε οι ίδιοι ξέρουν αν γίνονται πράξη, η αναρρίχηση στην εξουσία πρώτη επιδίωξη. Και για άλλη μια φορα εναποτίθετε τις ελπίδες σας στις υποσχέσεις του καθενός. Και η επομένη των εκλογών θα ειναι απλά μια συνηθισμένη επομένη των εκλογών. Ειλικρινά περιμένετε αλλαγή από αυτούς?
Καλημέρα Γιάννη μου,
αν και ματαιωτικό έτσι όπως το περιγράφεις δίκιο έχεις, όχι μόνο μαθητές της διαφθοράς,
αλλά δυστυχώς και παιδιά της! Και ναι είναι η πραγματικότητα ότι την Ελλάδα την κυβερνάνε τελικά φαύλοι!!
Όμως καμιά φορά που ξέρεις Γιάννη "από τ' αγκάθια βγαίνει και κάνα ρόδο" κι απ' ότι φαίνεται εξακολουθούμε
αν και ταλαίπωροι να διεκδικούμε την αλλαγή και να ελπίζουμε! Κι ευτυχώς δηλ. που κάνουμε ακόμα προσπάθειες να διώξουμε
την γάγγραινα.. και δεν μας πήρε εντελώς από κάτω με τα χάλια μας ή που δεν μαγείρεψαν μέχρι στιγμής τουλάχιστον
κι όπως περιμέναμε και το λέγαμε κι εδώ μέσα το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα. Για να δούμε..