για σενα γτ οχι, για μενα θα δειξει
Printable View
ααα!.. μπρος γκρεμος και πισω ρεμα λοιπον.. τι να πω δυσκολη κατασταση.Ειναι πολυ ομορφες αυτες οι σχεσεις που η αγαπη ερχεται σε μικρη ηλικια και μεγαλωνεις μαζι της... δυστυχως οπως συμβαινει με ολα τα ομορφα,η ζωη παντα ζηταει ενα τιμημα....
αν καταφερετε παντως να ξεπερασετε αυτο το τιμημα καποια στιγμη... να ξερεις πως μετα ,θα ειναι για παντα και ισως και να ειναι και πιο ομορφο!!
Κι αφου πιασαμε τα τραγουδια....υπαρχει κι αυτο που λεει...
μα δεν τελειωνουν,οι αγαπες οι μεγαλες δεν τελειωνουν.....
το ξερω καλη μου, γιαυτο χρεαιζεται αποτοξινωση σε αυτες τις περιπτωσεις, η οποια ειναι να μην ανακυκλωνεις αναμνησεις, να μη νοσταλγεις και να ξεκοβεις απο οτι στον θυμιζει και ειναι επωδυνο τωρα στην αρχη. Αλλα ολα αυτα οπως σε καθε αποτοξινωση, προυποθετουν το ιδιο το ατομο να θελει να ξεμπλεξει.
kuxumuli
οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο....
αυτο σημαινει κι οτι ποθαναν ομως :)
γι αυτο, ασε την μεγαλη σου αγαπη με τα αγγελακια να τρωει μηλα και ασχολησου με την ομορφη ζωη που σε περιμενει οσο εσυ σκεφτεσαι αλλα...
και αλλον θα γνωρισεις και θα ανακαλυψεις οτι ο ερωτας εχει πολλα ακομα να σου δωσει και να σου παρει.
αδικα καθυστερεις και αμφιβαλλεις...
give yourself a break ομως ρε κουκλα και κρατα αποσταση μεχρι να το ξεπερασεις εντελως, οπως ηδη πολυ σωστα σου ειπαν. θα εκπλαγεις απο το ποσο πιο γρηγορα περναει, ετσι...
Δε χρειάζεται να βγείτε ο ένας από τη ζωή του άλλου.
Μπορείτε να δημιουργήσετε ο καθένας μια διαφορετική ζωή, δική σας αποκλειστικά "ιδιωτική".
Αν μείνει χώρος για να στεγάσει την ανάμνηση μιας παλιάς αγάπη θα ήταν ωραίο.
δεν μπορείς να σταματήσεις ένα ποτάμι που κυλάει.
Είμαστε ρευστές υπάρξεις εμείς οι άνθρωποι.
Πότε έτσι πότε αλλιώς.
Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον.
Για το παρόν όμως κάτι πάει κι έρχεται ε?
ΖΗΣΕ.
Και μην κοιτάς πίσω. Απλώς προχώρα, και θα έχε πίστη ότι όλα γίνονται επειδή έτσι έπρεπε να γίνουν και προς όφελός σας. :-)
Τι καλά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Είναι νωρίς ακόμα για μένα, για να μην θυμάμαι... Αλλά τις πιο φορές θυμάμαι και χαμογελάω. Κάποιες άλλες κλαίω, όμως γίνονται όλο και πιο αραιές και νομίζω ότι αυτό είναι μια καλή αρχή.
Να κόψω εντελώς δεν νομίζω ότι μπορώ ακόμα... Αλλά θέλω να αραιώσω, γιατί αν μπεί κάποιο άλλο πρόσωπο στην ζωή μας, θα είναι χειρότερο, γιατί οι επαφές μας θα μειωθούν απότομα και ο άλλος θα πληγωθεί διπλά. Αυτό σκέφτομαι...
Μην το λες αυτο, καλυτερα να τον δεις με καποια αλλη, θα ξεκοψεις μια και καλη.
Με κρητικο μαχαιρι kuxumuxu ,κατευθειαν παραγγελλια απο τα ανωγεια!!!!!!!!!
μετα ισχυριζεσε πνευματικη αναταραχη,ή πως το λενε τελος παντων,περνεις για δικηγορο την void και καθαριζεις!!!!!!
εμεις ολοι μαρτυρες υπερασπισης!!!!!
Μου λείπει πάλι. Γμτ.