θενκς μαν
αλλά δύο άντρες με γαμημένη ψυχολογία είναι μπλιαχ θέαμα
Printable View
θενκς μαν
....:P:P:P:P η διαθεση του ραψ...ειναι φρεντσ κισσινγκ..... γι αυτο προσεχε...:P:P:P:P
...ax καλε μου ραψωδε ελπιζω να εισαι καλητερα....
....ασ περιμενουμε και τον αλτερεγκο να γυρισει απο την τσιπρον.........
ραψ θα σου ελεγα να σε φιλοξενησω εγω αλλα με εχει απαγαγει ο συντροφοσ μου στο σπιτι του...:P
οπως θες
@άντα καλή λευτεριά!:P
:P:P:P....
Το παιδί σου αδειάζει μπαγκάζια και σε παίρνει κι απ\'το τρένο,η ψυχολογία σε μάρανε;Αλλά εμένα θες να σε φιλοξενήσω πουτανίτσα ε;Μας ρωτήσατε κ.Βασίλλλλιη;Έλα εσύ και σε πάμε σε φάιβ σταρ κόκκινη σουίτα.Παιδιά αν και εδώ που τα λέμε έχω αμφιβολίες για το αν πρέπει να δώσω στην \"δημοσιότητα\" το πρόσωπό μου.Υποτίθεται πως ο ψυχίατρος το κρατά εμπιστευτικό.Τέλος πάντων θα το σκεφτώ......Quote:
Originally posted by raphsssodos
θενκς μαν
με γαμημένη διάθεση trust me δεν θες να με γνωρίσειςQuote:
Originally posted by kassi_21
Το παιδί σου αδειάζει μπαγκάζια και σε παίρνει κι απ\'το τρένο,η ψυχολογία σε μάρανε;
τεσπα, όσο για αν σε ρώτησα δες 5-6 ποστ πιο πάνω
ρε παιδια
να ειστε καλα..
και πανω απ\'ολα cool..
δασκαλε που διδασκες... χαχα
στις φρικες πρεπει να μενω μονος μου,αλλα οταν φτασει η ωρα ζηταω παρεα να την διαλυσω.
φανταζεσαι να καναμε ομαδικο χαρακιρι
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!
πιο μεγαλη,κι απο την ομαδικη μαλακια
σαφωστατα γιατι η πρωτη συναξη ειναι μπαησεξουαλ εχει και τα δυο φυλα ενω η δευτερη συνηθως μονο αντρες!:P
θα βρεθουμε τελικα???????
αντε να δουμε τι θα γινει με αυτη την συναντηση...
ριζες εβγαλε..
αν και νομιζω πως ειναι για αυτο το σουκου που θα κατεβει και ο ραψωδος
Τελικά Ραψωδέ θα κατέβεις το Σούκου αυτό;Θα δεηθείς ρε κωλόπαιδο;Λοιπόν για πείτε και ένα μέρος
εγω λεω μοναστηρακι.κατω αθηνα ηρεμα πρωι πρωι να βγαλουμε και καμια φωτο με ομιχλη κατα τις 7 με 8,με ουζα και τσιγαρα μεγαλουτσικα.
τι λετε?
Quote:
Originally posted by bizbikis
πρωι πρωι ...7 με 8 ,με ουζα και τσιγαρα μεγαλουτσικα.
αφτο ινε χτες αγαπητε! :P