Quote:
Originally posted by mauros_vuthos_f
χθες πηγα λοιπον στον αγιο νεκταριο γονατισα στον ταφο του εκλαψα πονεσα ανοιξα την καρδια μου και ζητησα την βοηθεια του,εκανα και ταμα....Σημερα ειμαι καλυτερα.για αυριο δεν ξερω αλλα θα κανω υπομοννη,θα ζησω για να το δω το αυριο θα ζησω για τα ονειρα μου,θα ζησω για τους ανθρωπους που μαγαπανε......ειναι ωραια η ζωη το λεω με πολυ πονο ειναι ωραια εστω και για μια μερα χαρας για μια αγκαλια για ενα χαμογελο για ενα σαγαπω αξιζει να ζεις!!!
Πιστευω οτι ο θεος δεν δοκιμαζει ολους τους ανθρωπους,ειμαστε αρκετοι,ειμαστε χαρισματικη και θα βγουμε κερδισμενοι απο καθε μας προβλημα....
Ετσι ειναι ρε Μελινακι !!! Το αυριο δεν ξερουμε πως θα ειναι αλλα το σημερα το κερδισες !!! Αυτη η μερα σημερα ειναι ειναι δικο σου επιτευγμα ! Χαιρομαι για σενα παρα πολυ. Και ναι, εισαι πολυ ξεχωριστος ανθρωπος, ευαισθητος,υπεροχος, ομορφος...η καρδια σου ειναι ανοιχτη και εχεις το χαρακτηριστικο να καταλαβαινεις και να συμπονας τους ανθρωπους που εχουν αναγκη. Οι εμπειριες και οι δοκιμασιες που εχεις περασει κ περνας σε κανουν ιδιαιτερο ανθρωπο.