Quote:
Originally posted by τι-ποτέ
σόρρυ παιδιά, ευτυχώς μιλάω ελεύθερα γιατί δεν είμαι ούτε ψυχολόγος ούτε ψυχίατρος.
όμως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο άλλος την ώρα που κάνει δουλειά, δεν έχει όρεξη να πάρει τηλέφωνο τον/την γκόμενα. εκείνη την ώρα ίσως κι εκείνοι να δουλεύουν. επιπλέον, άμα εσύ του έχεις κλείσει ραντεβού, οφείλεις να το σεβαστείς, εκτός κι αν, όταν πας εκεί, σ\'αφήνει να περιμένεις με τις ώρες, γιατί έχει άλλον βάλει κι εσύ περιμένεις. τότε ναι, δεν πρέπει να τον πληρώσεις. αν όμως ο τύπος σέβεται τα ραντεβού του;
δεν πρέπει να τα σέβεσαι κι εσύ;
πάντως κάσσι, όσο και να μη συμφωνούμε, γράφεις υπέροχα! έχει πολύ πλάκα, εσύ είσαι για να γράφεις σε περιοδικά! φοβερό το χιούμορ, η μαγκιά, τι να σου πω!
α, και κάτι άλλο!
σκέψου, όπως κ να\'χει το πράμα, ότι ενδέχεται η ψυχίατρός σου όντως να ενδιαφέρεται για σένα. \'βόηθα με να σε βοηθώ ν\'ανεβούμε το βουνό\', λέει μια παροιμία... νομίζεις ότι οι ψυχίατροι έχουν λύσεις στο τσεπάκι και τις βγάζουν ανάλογα με τα φράγκα; όχι, φτωχοί τω πνεύματι σαν κι εμάς είναι. πρέπει να συνεργαστούμε μαζί τους για να βρούμε λύσεις για μας...
ο δικός μου ψυχίατρος, τα ίδια. ξέρω ότι αν ακυρώσω κάτι έτσι στην ψυχρα, με πιέζει να πάω την επομένη αν μπορεί, για να μη χαθεί το ραντεβού. αν χαθεί το ραντεβού, το πληρώνω.
λέτε να είναι κακός και να του πω σαν αυτό το ...:) καθαρματάκι το ραψωδό (ψιτ, μην το πάρεις στα σοβαρά, αστέεία το λέω), να πάει να τραβήξει τα βυζιά του;
ε, ακούστε κι αυτό τώρα:
αυτη την περίοδο δεν έχω λεφτά. εντάξει, γνωριζόμαστε 5 χρόνια περίπου.
ωστόσο, τώρα, και για 3 μήνες που έχω μεγάλο ζόρι, πηγαίνω κάθε βδομάδα χωρίς να τον πληρώνω. πώς σας φαίνεται;
και χωρίς κανένα χαρτί. και ιδιωτικά. και του ζήτησα να τα πληρώσω μετά το καλοκαίρι. δέχτηκε και του είπα μήπως θέλει να του κάνω κανένα χαρτί και μου είπε δεν γίνεται θέμα.
αυτό, να το καταθέσω. καλή του ώρα.
Μήπως είχαμε τον ίδιο;Μαλάκα όσο και να του έχω σούρει του Γιωργάκη που με άφησε σύξυλη,τον εκτιμώ αφάνταστα αυτόν τον άνθρωπο.Μου άφησε ένα τεράστιο ανεκπλήρωτο κενό.Ακόμα του χρωστάω μία συνεδρία(σε €).Και λυπάμαι γιατί του είχα πει ότι οι ψυχίατροι είναι σαν τις πουτάνες μόνο που αντί για έρωτα πουλάνε παρηγοριά.(Σκηρός ο λόγος μου ε;Αλλά όταν κάτι το αισθάνομαι δεν μπορώ να μην το πω.Κοίτα στο να γράφω καλή είμαι.Στο να τα λέω,εγώ έμαθα στη ζωή μου να είμαι πολύ προσεκτική στα λόγια μου και φυσικά αν σε είχα από κοντά επειδή ούτε θα ήθελα να τσακωθώ,ούτε να σε πληγώσω θα ήμουν πολύ προσεκτική.Εδώ μάλλον ξεσπάω.Το ίδιο και στην ψυχίατρο.Καμία σχέση με το τι είμαι έξω.Ευχαριστώ που μου λες ότι έχω χιούμορ.Το παλεύω.Και στον εαυτό μου κάνω πλάκα.)Λοιπόν συνεχίζω.Του είχα πει ότι σκατά ανθρωπιστικό είναι το επάγγελμα όταν μας τα ρουφάτε για να μας πουλήσετε παρηγοριά.\"Cold comfort for change\".Μου είχε πει ότι εμένα με ενδιαφέρει η επικοινωνία αλλιώς αν ήθελα να βγάλω λεφτά θα έκανα κάτι άλλο.Και ο μπαγάσας ίσως να το εννοούσε.Παρ\'ότι του έχω σούρει τα εξ\'αμάξης και έχω φύγει 2 μήνες τώρα δεν μου έστειλε για τα χρωστούμενα.Τεσπα,πάμε παρακάτω.Η ζωή συνεχίζεται αλλά ο ψυχίατρος ήταν μέντοράς μου.Μιλούσαμε και καταλαβαινόμασταν.Αφού είχα πει αν παντρευτώ θα ήθελα να παντρευτώ ψυχίατρο..Να\'ναι καλά όπου κι αν είναι.Σνιφ,σνιφ!!!Έλα,έλα μη νομίζεις πως είμαι καμιά τσαμπουκαλού που τα σπάει όλα χωρίς λόγο και αιτία.Έχω συναίσθηση και για την πλευρά του άλλου,απλά μου την βιδώνει ο άσχημος τρόπος.Αν μου το πεις με ωραίο και όχι με εκβιαστικό θα λειτουργήσω πιο ήρεμα.....