Μιλήστε με αγνώστους ρε παιδιά, κάντε πλάκα, απελευθερωθείτε... Τολμήστε!
Printable View
Μιλήστε με αγνώστους ρε παιδιά, κάντε πλάκα, απελευθερωθείτε... Τολμήστε!
Το παιζουν ντιβες,ψωνιστηκαν αποτομα.
Μην γενικεύετε!!!
Ούτε όλες οι γυναίκες είναι πουτ@νες ούτε όλοι οι άντρες είναι μ@λ@κες. Άποψή μου φυσικά.
Εχεις πορτοφολι φουσκωμενο=εχεις ΄γκομενα' ,ετσι παει κ το πιστευω ολο κ περισσοτερο :p
Καλά και γω σπάνια πλησιάζω άγνωστη γιατι αν φάω χυλοπιτα μετά εκνευριζομαι:)
Καλά αμα ειναι να εχουμε τέτοιες ας μας λειπουν υπάρχουν και μπουρδέλα.
λοιπον ετσι βρηκα αυτο το σαιτ που φενετε παρα πολυ ενδιαφερον και εχει ολα τα θεματα...απλως εφαγα μεγαλο πακετο απο ακυρη χωρις καν να κανω κινηση να της την πεσω και το ψυλο εψαξα στο google να δω μηπως ειχε κανεις κανενα παρομοιο σκινικο και αν ναι πως αντεδρασε και επεσα πανω σε αυτη την συζητηση...ορματε ρε μαγκες μην ειστε βλακες,οχι τραγηκα πραγματα σε φαση πεφτουλας,ανοιχτε συζητηση με μια ακυρη κανε λιγο πλακα μπορει και να ταιριαζετε να γουσταρετε ρε παιδι μου...και αμα παει καλα ζητα ενα νουμερο μιληστε 1-2 φορες βγητε για κανα καφεδακι το ενα φαιρνει το αλλο ;) ειπαμε δν ειμασε ολοι μοντελα αλλα αμα ξερεις να μιλας τα καταφερνεις μια χαρα...και αμα παισεις σε καμια ψωνισμενη γιωσε τη πριν το κανει αυτη μηδενισε τη...χαχαχαχα τι περιμενουμε να μας κυνηγανε??ΟΡΜΑΤΕ ΡΕΕΕΕ χαχαχαχα
giannispa , αφου θελεις να κανεις κατι τετοιο , αρχισε εξασκηση . Αρχισε να μιλας σε κοπελες , περι ανεμων κ υδατων , κ ας τρως απορριψη . Εχε υπ οψη οτι η κοπελα , αν εσυ δεν αισθανεσαι ανετα , ουτε αυτην θα κανεις να αισθανεται ανετα . Αρχισε λοιπον το practice , μιλα σε αγνωστες , μην σε πτοει η απορριψη , κ μετα απο δεκαδες προσπαθειες , θα αρχισεις να εξοικειωνεσαι με το αθλημα . ΠΧ στο σουπερ μαρκετ , ειναι ευκολο να κανεις πρακτικη , γιατι προτιμας αυτο το προιον απ το αλλο ? βρισκετε αυτο το σ.μ. φτηνοτερο απο το αλλο ? οχι παντως στη μεση του δρομου . Αν αποκτησεις την ανεση , θα ειναι κ η αλλη ανετη μαζι σου . Οταν πηγαινω σ.μ. , ολο κ θα πιασω κουβεντα με καποιον η καποια , η οταν περιμενω στο προθαλαμο του γιατρου , κ εκει πιανω κουβεντα , χωρις ομως προθεση συνεχειας . το κανω ετσι , απο κοινωνικοτητα , κ σπανιως εχω συναντησει πληρη αρνηση . Αλλα αισθανομαι ανετα . Ειπαμε λοιπον , εξασκηση , εξασκηση , εξασκηση .........