Inter,
σε νοιώθω πάρα πολύ καλά.
Είχα κι εγώ την ίδια καταστροφική σχέση με τον άνδρα μου και με την μητέρα του. Όμως πρόσεξε, σε αυτή την ιστορία φταίμε όλοι και το γνωρίζουμε. Ποιος περισσότερο, ποιος λιγότερο δεν έχει πλέον σημασία.
Στο οτί ο άνθρωπος αυτοκτόνησε, είναι ξεκάθαρο οτί δεν φταις εσύ. Θα μπορούσα να ήμουν εγώ στην θέση σου ή η οποιαδήποτε. Θα μπορούσε να μην το κάνει. Κάποια στιγμή στην ζωή του, τα δύσκολα θα έρχονταν. Κι έρχονται σε όλους μας, για όλους μας. Αυτός είναι νόμος, δεν μπορείς να τον αψηφίσεις.
Ό,τι έγινε, έγινε. Δούλεψε το Ιντερ, δούλεψε και το παρελθόν σου, τα πολύ παλιά σου συναισθήματα. Κατάλαβε το παλιό και το πρόσφατο παρελθόν, πόνεσε, πένθησε και μη φοβάσαι, θα περάσει.
Δεν ξέρω πόσο νωρίς είναι για αυτό που θα σου πω αλλά καλό θα είναι σιγά σιγά, με μικρά βήματα, να ζήσεις μια καινούργια ζωή, μακριά από ότι σου τον θυμίζει και κυρίως μακριά απο την πεθερά σου. Γιατί φαντάζομαι πάρα πολύ καλά την συναισθηματική εμπλοκή σας και τις διαστάσεις της. Ζήσε την ζωή σου και άσε την να ζήσει την δική της.