Η αναρχία μπορεί να καταλήξει σε χάος πολύ εύκολα- αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όμως.
Printable View
Η αναρχία μπορεί να καταλήξει σε χάος πολύ εύκολα- αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όμως.
Ξέρεις αν σκεφτείς πως το σύμπαν λειτουργεί με κανόνες και γι\'αυτό η γη περιστρέφεται γύρω απ\'τον ήλιο και γι\'αυτό οι πλανήτες τριγυρίζουν και δεν γλιστρούν στην αιώνια τους πορεία,αν σκεφτείς ότι τ\'αστεράκια δεν ξεκαρφιτσώνονται απ\'τον ουρανό για να μας πλακώσουν θα αναλογιστείς πως αν όλοι οι πλανήτες και τ\'αστεράκια ήταν άναρχα θα επικρατούσε το χάος....
ΑΝΑΡΧΙΑ:(Λεξικό)=Κατάσταση αταξίας,σύγχυσης,που προέρχεται από έλλειψη εξουσίας ή συγκεκριμένων κανόνων...
εμένα θα με σώσει;Quote:
Originally posted by raphsssodos
Η αγάπη σώζει. Όχι πάντα.
καλε μου, γιατι ρωτας πραγματα που ξερεις;Quote:
εμένα θα με σώσει;Quote:
Η αγάπη σώζει. Όχι πάντα.
κουβέντα να γίνεται...κι επειδή είμαι στις βιασύνες μου...
πέφτω...το ξέρω αλλά δεν σταματάει...χαχαχα...χαχαχα.. .τι ωραία, τι καλά...
μη βιαζεσαι......
διάβαζα σ\'ένα βιβλίο όταν έχεις κάνεις τα πάντα για να κοιμηθείς και ακόμα είσαι ξύπνιος, κάνε τα πάντα για να μην κοιμηθείς κι ίσως κοιμηθείς!..με πιάνεις;
αμε..πολυ καλο αυτο...τι λες τωρα κανω αλλαγη πλευσης...το κανα copy paste sto corel...εκτυπωση κ νεα θεωρια !!!αναθεωρηση
μένει να πειραματιστούμε τώρα
ναι ουτως η αλλως οτι προηγουμενο προσωπικα με οδηγουσε σε πληρη αποτυχια
Ημουν χαλια σημερα κ μου βαλες καινουργιο κολημμα αυτο θα κανω μολις το εκτυποσω θα μπω σε προγραμμα εφαρμογης
Ηξερες τι καλο θα μου εκανες με αυτη την καταχωρηση?
ανταπέδωσα για τις σειρήνες του οδυσσέως
σημερα κ μετα την επιδραση των ταβορακιων ειδα σ\'αυτο τη λυση της ζωης μου!!Γιατι δεν κοιμαμαι αφου προσπαθω τοσο?(οπου κοιμαμαι παραβολικα)?γιατι παραπροσπαθω
Ευχαριστω Βασιλη.....
anytime.
...:-P