μαλλον η ιδια πρεπει να κερδισει τον εαυτο της..εγω συμμαχος της ειμαι
Printable View
μαλλον η ιδια πρεπει να κερδισει τον εαυτο της..εγω συμμαχος της ειμαι
Λοιπον εγω δεν θα σταθω τοσο πολυ στο οτι εκανε ομαδικο σεξ στο παρελθον. Τα υπολοιπα μελη το ανελυσαν αρκετα.
Πιστευω πως το πιο βασικο ειναι οτι η κοπελα εχει κανει δυο (αν καταλαβα καλα) αποπειρες αυτοκτονιες , παντα μετα απο χωρισμο. Αυτο μαλλον δειχνει οτι φοβαται μαλλον πολυ την απορριψη ( ισως και για αυτο να εκανε ομαδικο σεξ με τον πρωην , υποκυπτωντας στις επιθυμιες-ή διαταγες του- για να μην μεινει μονη της). Και αυτο ειναι κατι που θα πρεπει να αντιμετωπισει.
Αν λοιπον νοιαζεσαι για την κοπελα καλο θα ηταν να την πεισεις με καποιο τροπο να αναζητησει βοηθεια απο καποιον ψυχολογο.
Εσυ απο την μερια σου μπορεις να της δειξεις οτι εισαι διπλα της , οτι δεν σε νοιαζει τι εκανε στο παρελθον και να την στηριζεις ωστε να ξεπερασει τα οποια προβληματα εχει.
Μηπως εχει μεταιχμιακη διαταραχη προσωπικοτητας?
παρα πολλες. πανω απο 20.
και εγω αυτο πιστευω axl100, διαβασα και τα συμπτωματα του "οριακου ατομου" και βρισκω πολλα κοινα. Ο πολεμος της εμπιστοσυνης τι περιλαμβανει ?
strj
αφου δεν θελει να σου μιλησει για το θεμα και οτι εμαθες, το εμαθες μονος σου, δεν μπορεις να ξερεις τπτ για το παρελθον αυτο. ουτε αν ηταν η μονη φορα, ουτε αν της αρεσε.
εχεις ομως το πολυ σοβαρο θεμα των αυτοκτονιων ,που βλεπω οτι περνας σχεδον ντουκου.... τα οργια ειναι το θεμα, η το τι συμβαινει σε αυτην την κοπελα και κανει αποπειρες? ειναι βεβαιο οτι χρειαζεται ψυχιατρικη βοηθεια κι εμεις δεν ειμαστε εδω για κατι τετοιο, ουτε για διαγνωσεις. αν την πεισεις να δεχτει βοηθεια, θα εισαι σε καλο δρομο.
πρεπει να της δειχνεις αποδοχη και κατανοηση, πηγαινε και μιλησε με καποιον ψυχολογο για να σε καθοδηγησει, γενικως πρεπει να αισθανεται πως δεν θα την εγκαταλειψεις
ναι αυτα τα κανω ηδη φιλε axl100 (αποδοχη, κατανοηση, αισθηση συναισθηματικης ασφαλειας). Τωρα για τον ψυχολογο παμε σε μια μαζι, αλλα δεν μιλαει καθολου, μονο εγω μιλαω για την σχεση μας.
αυτο που εκανα ηταν να της πω να μιλησει μονη της στην ψυχολογο, αλλα αρνηθηκε..εχεις δικιο ομως φιλε axl100 αυτο δεν το ειχα σκεφτει!!! Thanks!!!
Απο αυτα που διαβασα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι η εμπλοκη της κοπελας σου στα ομαδικα αυτα οργια ηταν μαλλον στο πλαισιο μιας αυτοκαταστροφικης συμπεριφορας και διαθεσης ισως να δοκιμασει τα ορια της, να δει ποσο μακρυα μπορει να παει, ισως και χαμηλης αυτοεκτιμησης. Μπορει καποιος να συμμετεχει σε τετοιες καταστασεις χωρις να ειναι αυτοκαταστροφικος ή να εχει καποιο ψυχικο προβλημα, απλα για την εμπειρια, την απολαυση και το βιτσιο, αλλα δεν νομιζω οτι κατι τετοιο ισχυει στην περιπτωση της κοπελας σου. Μοιαζει οριακος χαρακτηρας, φαινεται να φοβαται πολυ την εγκαταλειψη, οι αποπειρες που λες οτι δεν ανηκουν στο παρελθον ειναι σιγουρα ανησυχητικες και νομιζω πως θα επρεπε να δει εναν ειδικο. Μαλλον αισθανεται ντροπη και δεν θελει να σου μιλησει για ολα αυτα.
θα πω ενα νεο στοιχειο που ισως οδηγησει την συζητηση αλλου. Η κοπελα ειχε φλερταρει στις αρχες της σχεσης και το ανακαλυψα και μετα απο 2-3 μηνες ανακαλυψα οτι εχει επαφες με τις σημαντικες προηγουμενες σχεσεις της. Περι των ομαδικων συνευρεσεων τα εμαθα απο τον πρωταγωνιστη τους ο οποιος προσπαθησε να ερθει σε ηλεκτρονικη επικοινωνια μαζι της. Αλλα τον προλαβα πριν το δει η κοπελα και μεσα απο συζητηση τα εμαθα..
Η κοπελα πριν απο δυο χρονια ειχε επικοινωνια μαζι του, το παραδεχτηκε η ιδια-και η επικοινωνια αυτη ηταν ενω η κοπελα ηταν σε σχεση, γιατι αυτος ηξερε στοιχεια για αυτην που δεν εξηγουνται αν δεν ειχαν επικοινωνια ει 10 χρονια. Ο λογος που ειχε την πρωτοβουλια της επικοινωνιας μαζι του ειναι, οπως ισχυριστηκε η ιδια, για να τον εκδικηθει..
και ακόμα κάθεσαι μαζί της? Φύγε τρέχοντας....αυτή έζησε τη ζωή της με τον έναν καιμε τον άλλον και με όλους μαζί και θέλει τώρα να αράξει στο λακαμα που θα τη φροντίζει και να τον κερατώνει και όποτε γουστάρει με τη δικαιολογία της ψυχικής διαταραχής?
Σόρυ που στα λέω χύμα αλλά πρέπει να ξυπνήσεις...