τι να σου κανει η πρεζα βρε Γιωργο, αφου ξερεις ποσο ******* ειναι και για ποσο λιγο σε αγαπει, γτ παει το μυαλο σου εκει?
τι να σου κανει η πρεζα βρε Γιωργο, αφου ξερεις ποσο ******* ειναι και για ποσο λιγο σε αγαπει, γτ παει το μυαλο σου εκει?
ΓΤ. δεν εχω ακομα θεραοευτει!! απλα δεν πινω, ομως δεν φτανει αυοτο, χριαζομαι ομαδικη ψυχοθεραπεια δλδη ΚΕΘΕΑ.
Της ειχα υποσχεθει πως θα παω το σεπτεμβρη!!
Den τα παρατησα ,ουτε θα το κανω! εχω αγψνα ακομα ! κι δεν θα ταν ασχημα νανε δυπλαμου! να δει επυτελους τον πραγμτικο μου εαυτο!!
Γιώργο να σε ρωτήσω κάτι?
Ο "επίσημος" λόγος που σου είπε πως θέλει να χωρίσετετ ποιος είναι?
Tην πρωτη φορα -δλδη μια βδομαδα στο νησι της - κι υστηρα απο εναν συνηθης τσακομο , μου ειπε οτι δεν μπορει να ειμαστε αλλο μαζι γτ. νιωθει πιεσμενη, νιωθει πως εχει να διαλεξει αναμεσα σε εμενα κι στους δυκους της κι θα διαλεξει αυτους.
Υστερα οπως απο 3 μερες τα ξανα βρηκαμε δοκιμαστικα , κι τωτες οταν τα ξανα χαλασαμε μου ειπε οτι ειναι καθετη.ΓΤ. η μανα της οταν εμαθε πως τα ξανα βρηκαμε αρχισε τις απηλες κι ολα αυτα. Επισης επειδη ειπια οταν χωρισαμε κι το μαθε μου ειπε οτι δεν μπορει παλυ τα ιδια , οτι δεν κρατισα τον λογο μου κι αλλες μλκις , γτ. αυτο ηταν απλα για να μου την πει! ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΧΟΡΙΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑ ΣΥΝΗΘΙΑ , ΑΦΟΥ , ΑΦΟΥ,,,,
Η αληθεια ειναι , κι ειναι κατι που το παρατηρω κι τωρ που με ρωτησες πως ακομα δεν εχει εναν λογο ,αλλα πολλους, να ειμαι ειλικρινης τις πρωτες μερες που με χωρισε , πανω στα νευραμου ,πανω στις φρικεςμου περασν απο την φαντασιαμου οι φοβιες οτι μπορει να υπηρξε αλλος ανδρας! αλλα τελικα δεν ειναι - βεβαια πωτες δεν μπορω να ειμαι απολυτος- αλλα δεν ειναι .
Ξεχασα να αναφερω πως την πρωτη φορα που χωρισαμε μου ελεγε συνεχεια να μεινουμε για λιγο μονοιμας κι τον σεπτεπμβρη να μαστε παλυ μαζι!το ελεγε συνεχεια την πρωτη φορα. πλεον ειναι οριστικη για παντα χορια!!
Κουβεντα που πριν ενα μινα δεν θα μπορουσε οχι να το κανει, ουτε να το πει!!
Κάτσε βρε γιώργο γιατί τα γράφεις όλα τόσο μπερδεμένα και δεν βγάζω άκρη.
Πόσο καιρό υπήρξε η σχέση σας πριν φύγει για διακοπές?
Είπες πως είχες κόψει τα ναρκωτικά και σκεφτόσουν να πας κεθεα. Όλα καλά λοιπόν.
Σου είπε δηλαδή πως θα κάνει ότι της λένε οι δικοί της τύπου να σε χωρίσει επειδή ήσουν χρήστης?
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο? Μήπως φεύγοντας η κοπέλα σε έπιασαν οι ανασφάλειες σου και την πίεσες περισσότερο απ όσο νόμιζες?
Μήπως μπούκωσε και έφυγε και για να μη δώσει εξηγήσεις έβαλε μπροστά τους δικούς της? Επίσης, έχω να σου πω, πως όταν κάποιος είναι ερωτευμένος δε ζητά απ΄τον άλλο "διακοπές" μέχρι το Σεπτέμβρη αλλά μετράει μέρες μέχρι να τον ξαναδεί.
Η απόφαση να κάνεις διακοπές εκεί ήταν κοινή ή εσύ το πρότεινες?
Εχεις δικιο σε μπερδεψα.
Ειμασταν μαζι 6-7 μηνες, απο τους οποιους σχεδον καθε μερα ειμασταν μαζι κι τις πιο πολλες μερες μεναμε μαζι , ειτε σπιτι της ειτε σπιτι μου στην Αθηνα κι τα δυο.
Δεν ειναι απο εδω, ειναι απο νησι κι μολις εκλεισε η σχολη της πηγε εκει οπου θα κατσει μεχρι να ανοιξουν παλυ οι σχολες δλδη τον σεπτεμβρη. Μαλιστα ηταν να παει πιο νωρις στο νησι της κι με νιχια κι με δοντια το αργησε μια βδομαδα. Δεν παει για διακοπεσ γτ. ψυλο δουλευει κιολας.
Η μανα της ειναι εκει, κι μολις λοιπον πηγε εκει η κορη της ειπε αυτα που βοβοταν να της πει τοσο καιρο λογο αποστασης.
Κοίτα, όταν είσαι 6-7 μήνες μαζί είσια πάνω στην τρέλλα και τον ενθουσιασμό, οπότε ξέχνα το σενάριο γονεις/αδελφια/ξαδελφια/θειες.
Το πιθανότερο είναι αυτό που ου έγραψα παραπάνω και δεν μου απάντησες: την πίεσες, μπούκωσε και βρήκε ευκαιρία να την κάνει μόλις έφυγε για το νησί. Εκεί κολλούν και τα περί "διακοπής μέχρι Σεπτέμβρη".
Δυστυχώς ή ετυχώς τα συναισθήματα μας δεν μπορούν να τα καθορίσουν οι άλλοι αν δεν τους δώσουμε εμείς έδαφος να τα καλλιεργήσουν. Μια η πίεση η δική σου, μια η χαλαρή ζωή στο νησί, μια και όλο το σόι να σε στολίζει, δε θέλει και πολύ.
Αυτό σημαίνει πως η κοπέλα έφυγε έχοντας ήδη πρόβλημα μαζί σου, δεν της δημιουργήθηκε εκεί.
Εγώ θα σε συμβούλευα να κάνεις μια κουβέντα μαζί της και να της ζητήσεις να είναι ειλικρινής και να σε διαβεβαιώσει αν της έχει τελειώσει ή όχι για να μην ταλαιπωρείσαι άδικα και να μην ταλαιπωρείς και εκείνη.
Δεν την μπουκοσα, απεναντιας ειμουν αρκετα φρη, αυτη ηταν καπως νευρικη , λογο των φοβιων που ειχε οταν θα ειμαι μονος μου αθηνα.Δεν αμφιβαλω οτι εκανα λαθη, οπως οτι δεν την πιστευα παντα σε οτι μου ελεγε, κι ηταν καιμος της αυτο μεγαλος. Το θεμα ειναι οτι αναγνωριζει ακομα κι σημερα το πως της φερθηκα αψογα σαν συντροφος .
Συγουρα δεν μπορουν οι αλλοι να σε βαλουν να χωρισεις. Ειναι κατι που το ξερω κι το παραδεχετε κι αυτη. Συμφορμιτες απλα τα πραματα !!!τελευταια ειχε σβηση η φλογα μεασα της για μενα! κι οταν ηταν μακρια μου κι λογο του κλιματος εκει απο τους δυκους της τα πραματα ηταν ηδανικα πλεον.
Αλλα γτ. με βασανιζε, γτ. δεν μου την ελεγε ξεκαθαρα οτι ΤΕΡΜΑ!!! κι ολο τηλ. ολα μηνυματα οσπου αναγκαστικα να την μπλοκαρω κι να αλλαξω αριθμο.
Τουλαχιστον σημερα μου το πε πιο ξεκαθαρα. οτι δεν μπορουμε να μαστε πλεον μαζι! το μονο που το χαλαγε ηταν αυτο το "σε αγαπαω ακομα!" Ειναι η φραση που λενε ολα τα ζευγαρια οταν χερετουντε οριστικα!! για το "χαπι εντ"
εγω εχω μια απορια, στους δικους της ειπε καλημερα μπαμπα, μαμα, εχω σχεση με εναν χρονιο χρηστη ηρωινης και με πολλα προβληματα? Που εμαθε ο πατερας της στο χωριο σε ενα νησι μες στο πελαγο τι καπνο φουμαρεις εσυ??
Απο οτι καταλαβα αποψε , ο πατερας δεν ξερει ακριβως την αληθεια, η μανα ηξερε 3 -4 μηνες πριν, σπουδαζε εδω κι ειχε μια γνωστη της στην γειτωνιαμου!! κολο συμπτωση βλεπεις!! κουτσομπολια! κι φυσικα της ειπαν τα καλητερα για μενα!!
Aυτο που με τρομαζει ειναι οτι μπορει να την νευριασα τοσο πολυ σημερα, να εχασα καθε επαφη ! φοβαμαι οτι εγιναν αυτα λογο του οτιμπηκε εδω μεσα κι διαβασε τι εγραφα!!
ΑΜΑΝ! αν ειναι ετσι συγουρα θα ειναι κοκκινο πανι λογο του οτι ειπα λεπτομεριες κι πιο πολυ για τα οσα ειπα σε σχεση με την οικογενεια της!! αν κι πωτες δεν τους κατηγορισα, ποιος μπορει να τα βαλει με μια μανα?
Φερομαι οπως ακριβως ελεγε η ΘΕΟΦΑΝΙΑ , κι εγω το αρνιομουνα, παντως παλυ τα κανα σκατα η ετσι η αλλιος.
Ατο που με καθισιχαζει ειναι οτι δεν ειχε μεγαλη σχεση με φορουμ.
Εχω μια απορια - παλυ- , αν εχεις κλεισει το προφιλ σου, μπορεις να δεις τα θεματα καποιου? δεν λες για τις απαντησεις με ονομα. ξερει κανεις?
θα συμφωνησω με το "μπουκωμα" που ειπωθηκε παραπανω και αν ειναι και χρηστρια του φορουμ οπως ειπες,της δινεις ενα εξτρα μπουκωμα αν τυχει και διαβασει το θεμα σου..η απελπισια ειναι εξαιρετικα ξενερωτικη.
φιλικα στα λεω,μην παρεξηγηθεις..!και οσο για το προβλημα σου να μην δινεις λογαριασμο σε κανεναν μονο κοιτα να κανεις το καλυτερο για εσενα.
Βρε συ Γιώργο, ο καθένας μπορεί να διαβάσει τα θέματα του φόρουμ, δεν χρειάζεται ούτε μέλος να είναι, ούτε συνδεδεμένος. Με εκπλήσσεις! Για να απαντήσεις ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ πρέπει να συνδεθείς. Φυσικά και έχει διαβάσει τι γράφεις αν ακόμη την απασχολείς, έστω και λίγο!
Όπως, με τα στοιχεία που δίνεις, πολλοί από δω μέσα έχουν καταλάβει για ποια μιλάς! Γι' αυτό κάποιοι μίλησαν για διαδικτυακά κουτσομπολιά.
Είσαι τόσο αφελής ή το παίζεις?