Κωστα και γω παρομοια περιπτωση εδω και ενα χρονο περιπου παρουσιασα τα παραπανω που ανεφερες.τωρα παω σε ψυχολογο αν και δε νομιζω να βοηθησει και παρα πολυ.σκεφτομαι να παω σε ψυχιατρο να μου γραψει κανα φαρμακο..
Printable View
Κωστα και γω παρομοια περιπτωση εδω και ενα χρονο περιπου παρουσιασα τα παραπανω που ανεφερες.τωρα παω σε ψυχολογο αν και δε νομιζω να βοηθησει και παρα πολυ.σκεφτομαι να παω σε ψυχιατρο να μου γραψει κανα φαρμακο..
Κωστα και εγω παρομοια περιπτωση.αλλα εγω ειχα τραυματικες εμπειριες συναμα και μοναξια..πριν ενα χρονο τα επαθα ολα αυτα και πριν ενα μηνα που δεν αντεχα αλλο αποφασισα να παω σε ψυχολογο αλλα δεν πιστευω να βοηθησει και παρα πολυ και σκεφτομαι να παω σε ψυχιατρο να μου γραψει φαρμακα......!!
ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΙ?
ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?
ΕΣΥ ΤΙ ΠΙΣΤΥΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ?
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΙΝ ΣΚΕΥΤΕΣΕ ΑΡΝΙΤΙΚΑ, ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ.
18..ε οχι και τοσο καλα..βασικα δεν ημουν αντικοινωνικος αλλα μιλουσα περισσοτερο με ατομα που με ενδιεφεραν..μετα πριν δυο χρονια εγινα ετσι μολις τα καταλαβα ολα(οτι δεν κολλαω με τα ατομα του κυκλου μου..)μου ελεγαν συνεχεια οτι δε μιλαω,μετα ηρθε η καταθλιψη,τασεις αυτοκτονιας, μαυρες σκεψεις και τετοια...αλλα σημερα μαλλον εχωφεπερασει μερικα απαυτα..και με τη βοηθεια ψυχολογου
ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΗΛΑΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ, ΕΙΜΑΙ ΚΟΙΝΟΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟ. ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΗΛΑΩ ΟΥΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΜΑΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ.
ΜΑΝΟ, ΟΛΟΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΟ ΔΥΚΟ ΜΑΣ ΔΡΩΜΟ,
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΕΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ, ΛΥΠΑΜΕ.
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ, ΝΑ ΔΩ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΟ ΠΟΣ ΑΞΙΖΟ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΤΙ. ΑΛΛΑ ΤΑ ''ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΛΗΜΑΤΑ'' ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ. ΚΑΠΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΠΟΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΕΩΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ. ΝΙΩΘΩ ΕΒΑΛΟΤΟΣ ΚΑΙ ΑΔΥΑΜΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΩ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΞΑΝΑ, ΝΙΩΘΩ ΠΟΣ ΠΕΘΕΝΩ ΑΡΓΑ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣ ΝΑ ΑΝΤΗΜΕΤΙΠΗΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΝΑ ΠΩ ΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΑΘΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ. ΝΑ ΠΩ ΠΟΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΦΟΒΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΖΗΣΩ.
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΥΨΗ.
Κώστα όλοι περνάμε τέτοιες μέρες που νομίζουμε ότι δεν την παλεύουμε.Αυτά τα ψυχολογικά έχουν τα πάνω κάτω συνέχεια.
Αλλά δεν κατάλαβα,ποιος σου λέει ότι είσαι βλάκας???
Με την δουλεια μου εχει σχεση και δεν ειναι η πρωτη φορα. Το βλεπω και μονος μου.
για σου κορινα. εσυ πος εισαι?
Αρκετά καλα ειμαι αυτες τις μερες.
Μην ακουω χαζα ομως οτι δεν δουλευει το μυαλο σου..εγω μια χαρα το βλεπω να δουλευει απο τον τροπο που γραφεις.Μαλλον η αυτοπεποιθηση σου εχει προβλημα..Οπως κ η δικια μου επισης..Ειδικα όταν είμαστε στις μαύρες μας νομίζουμε ότι είμαστε οι πιο άχρηστοι του κόσμου.