Originally Posted by
το αγχος προσωποποιημενο!
Γεια σου καρολ!!! Καταλαβαινω απολυτα το ποσο χαλια νιωθεις , κ εγω εχω διαγνωσθει με διαταραχη πανικου και ειναι τρελο μαρτυριο οντως.Ειχα ολα αυτα που λες και αλλα μπολικα βεβαια γιατι το εψαχνα πολυ,εκτος αυτο το πραγμα με το στομαχι.38 μισι κιλα ρε ειναι πολυ λιγα,πραγματικα πρεπει να προσεχεις πολυ με αυτο το πραγμα γιατι μπορει λογω της αδυναμιας που νιωθεις εξαιτιας της ελλειψης φαγητου τα συμπτωματα να γινονται χειροτερα!!!Ενα πραγμα εχω να σου πω μονο,σιγουρα περναει και ειναι απλα μια ασχημη φαση που στον καθενα εχει διαφορετικη διαρκεια ! Μην το ψαχνεις,μην αναλωνεσαι σε σεναρια,<<βγες >> απο το προβλημα οσο μπορεις και σου τ επιτρεπουν τα ψυχοσωματικα σου !!(εγω δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεβατι και να μιλησω επειδη ενιωθα οτι θα μου κοπει η ανασα !!)Και κυριως κανε ψυχοθεραπεια και βρες πραγματα που σε ευχαριστουν...γιατι τα χαπια ειναι μονο χαπια.Δεν ειναι μαγικα δυστυχως και δεν μπορουμε να τα παιρνουμε εφορου ζωης και σε καμια περιπτωση δεν αντιμετωπιζουν το προβλημα στην ριζα τους !Ολα θα περασουν να εισαι σιγουρη :) Ο,τι θες ρωτα με ! Καλη δυναμη σου ευχομαι!!!