Εσύ τι λές Fostel..;
Εγώ λέω..ναί..σίγουρα θα υπάρχουν...
Τι σε απασχολεί;
Printable View
Εσύ τι λές Fostel..;
Εγώ λέω..ναί..σίγουρα θα υπάρχουν...
Τι σε απασχολεί;
Μήπως ανήκεις στα είδη που δεν τους έχει τύχει ο \"πειρασμός\" να πώ;
Η ιδέα που λές, είναι ακριβώς αυτό..
Μια ιδέα..χωρίς ουσία..
Ξέρεις, ο τρόπος που περιγράφεις αυτό που σου έτυχε..
Δηλαδή, λές ότι ήσουν κυρία..
Πώς όμως..έτυχε..;
Νομίζω, για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να κουνήσεις και εσύ λίγο την ουρίτσα σου..
Επίσης, συμφωνώ ότι είναι ιδανικό να έχεις μια ειλικρινή \"σχέση\" και να είναι και οι δύο ευχαριστημένοι..
Αλλά όπως λές και συ, υπάρχουν πολλοί παράγοντες..
Και τελικά, πόσο μπορεί να σε καλύψει μια τέτοια σχέση;
Πάντως, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ότι η απιστία είναι \"έλλειψη ελευθερίας\"..
Δηλαδή, διέξοδος σε κάποιου είδους καταπίεση;
Και κάτι ακόμη, λίγο άσχετο..
Τι ήταν αυτό που σε έκανε να γύρισεις στην προηγούμενη σχέση και να τραβιέσαι ακόμη μετά απο έναν εφιαλτικό χειμώνα;
Sorry αν έγινα λίγο αδιάκριτος..
Ξέρεις, συνήθως για να αφήσουμε κάτι που έχουμε, πρώτα φροντίζουμε να έχουμε βρεί κάτι άλλο..
Δεν συμβαίνει πάντα και ούτε λέω ότι το κάνουν μόνο οι γυναίκες ή οι άντρες..
Αλλά, είναι ένα γενικό φαινόμενο..και νομίζω ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου..
Τώρα, για την απιστία και τους λόγους που σε οδηγούν σε αυτή..
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν κανόνες..
Οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι..
Ισως, αν ήσουν στη θέση του φίλου σου να ένιωθες και εσύ προδωμένη..
Δεν λέω αν είναι σωστό ή όχι..
Απλά, έλα στη θέση του..
Ναι..φτάσαμε σε σημείο να λέμε..σημαντικότητα της σχέσης μας..
Τίποτα δεν έχουμε αφήσει όρθιο..
Για τον φίλο σου..δεν ξέρω..
Εγώ..κάποια που αγάπησα δεν θα μπορούσα ποτέ να της κάνω κακό..ούτε καν να το σκεφτώ..
Δεν ξέρω..
Ακούω διάφορα..και απορώ..
Τίποτα δεν είναι αληθινό τελικά..;
για να δείτε αν είστε ΑΠΙΣΤΟΣ σύντροφος ή όχι μπορείτε εκτελέσετε το αντίστοιχο Τεστ στο www.test101.gr
Οταν πριν καποιο καιρο, βρεθηκα στην θεση της απατημενης, αρχικα αντεδρασα οπως -πιστευω- καθε φυσιολογικη γυναικα!
Εκανα σκηκη, εκλαψα,θυμωσα,μαζεψα τα μπογαλακια μου, εκαψα φωτογραφιες, αρρωστησα, αδυνατισα, βγηκε η ριζα στα κατα τα αλλα κατακοκκινα (τοτε) μαλλια μου και γενικα κυκλοφορουσα στους δρομους της Αθηνας σαν μια σκια.
Καποια στιγμη, πηγα για ενα καφε, (απο εκεινους της παρηγοριας) με μια φιλη (αρκετα διαβασμενη μπορω να πω) η οποια και μου μιλησε για τον Aldo Carotenuto (ιταλος ψυχαναλυτης, μελετητης της Θεωριας του Jung, διδασκε Ψυχολογια της Προσωπικοτητας στο Πανεπιστημιο της Ρωμης).
Ειχε γραψει ο συγκεκριμενος ψυχαναλυτης, μια σειρα αποτελουμενη απο 3 βιβλια, ρεαλιστικα εως και χυδαια ορισμενες φορες, καταπιαστηκε (εκτος των αλλων), με το θεμα της Απιστιας πολυ διαφορετικοτερα απο οτι εχουμε συνηθισει. Εγω ξεκινησα απο το τελευταιο \'Η Ψυχη της Γυναικας\', αλλα δε μετανιωσα καθολου για την επιλογη μου. Παρ\'οτι στο δευτερο του εργο με τιτλο \'Αγαπη και Προδοσια\', θα μπορουσε καποιος να θεωρησει οτι εξαντλει περισσοτερα το θεμα της Απιστιας, στη \'Ψυχη της Γυναικας\', σε καθε σελιδα εβρισκα ενα κομματι του εαυτου μου.. αλλα και του συντροφου μου! Και αυτο ισως ηταν και το πιο παραδοξο.
Δε προκειτε να κανω παρουσιαση της Θεωριας του, μιας και ειναι ατελειωτα μεγαλη, συνιστω ομως ανεπιφυλακτα την αναγνωση των εργων του. Με χιουμορ, καυστικη ματια και πενα, λειτουργει ως αναλγητικο σε μια καπως \'τσουρουφλισμενη\' ψυχη.
Η γνωμη μου, για την απιστια εξακολουθει και ειναι σχεδον η ιδια με αυτη που ειχα παλαιοτερα. Οτι δηλαδη αποτελει δειγμα ασεβειας και αδυναμιας, αλλα οχι και εγκλημα που μπορει να σε στειλει στην θανατικη ποινη. Εχω απατησει, οταν δεν ημουν ερωτευμενη και σε σχεσεις ανευ ουσιας (διαρκειας μια εβδομαδας για παραδειγμα). Με εχει ομως απατησει και ο μεγαλυτερος ερωτας -της μεχρι τωρα- ζωης μου, οταν μετραγαμε ενα χρονο μαζι!!
Θυμαμαι πως οταν βουτηγομουν με μανια στις σελιδες του βιβλιου (360 σε 3 μερες), ηταν πολλες οι στιγμες, που ενιωθα εως και οικτο για τον ανθρωπο που με προδοσε!
Προς Θεου, δε λεω να φτασουμε στο αλλο ακρο..ισως ομως πρεπει να καθιερωσουμε και να παιζουμε λιγο συχνοτερα, εκεινο το παιχνιδακι, αλλαγης ρολων και θεσεων.
Ισως ανεβουμε ενα ακομα σκαλοπατι..
Φιλια!
Αυτό που μπορώ να πω είναι οτι κι εγω και το μωρό μου είμαστε ορκισμένοι άπιστοι.Χωρίς να παύει να είναι το καλύτερο μωρό του κόσμου.!!!