Ναι, έτσι είναι. Απλώς η περίοδος των εορτών σε βάζει να σκέφτεσαι περισσότερο για όλα. Που βρίσκεσαι, με ποιους θες να είσαι, τι θες απο την ζωή σου και τέτοια τραγικά.:D
Printable View
Ναι, έτσι είναι. Απλώς η περίοδος των εορτών σε βάζει να σκέφτεσαι περισσότερο για όλα. Που βρίσκεσαι, με ποιους θες να είσαι, τι θες απο την ζωή σου και τέτοια τραγικά.:D
Κ γιατί όλα αυτά πρέπει να είναι τραγικά ?
Γιατί αν συνειδητοποιείς ότι δεν συμβαίνει τίποτα από όλα όσα θα ήθελες τότε είναι τραγικό.
κι αν συνηδοτοποιεις ποσο μακρια εισαι απο το γιορτινο κλιμα...
Μια ωραία παρέα που είμαστεεεε....:D
Ε ναι...είμαστε πολύ χαρούμενη παρέα! :P
Originally posted by Dalia
Γιατί αν συνειδητοποιείς ότι δεν συμβαίνει τίποτα από όλα όσα θα ήθελες τότε είναι τραγικό.
-Oταν τίποτα δεν αλλάζει τότε αλλάζεις εσύ
Εύκολο το έχεις?Quote:
Originally posted by liberchild
Oταν τίποτα δεν αλλάζει τότε αλλάζεις εσύ
Απεναντίας είναι δύσκολο, αλλά το προτιμώ απο τη μοιρολατρεία.
μάλλον εγώ θα βγήκα ελλατωματικός, τέτοια πράγματα δεν σκέφτομαι!.. http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/d050.gifQuote:
Originally posted by Existir
ραπς δηλ εγκλιματιζεσαι με το εορταστοκο κλιμα????Εγω μονο με την μεγαλη Παρασκευη ειναι η μονη μερα που δεν με ρωτανε τι εχεις κ εισαι σα Μεγαλη Παρασκευη?????
τις υπολοιπες 364 μερες η 363(τα δισεκτα)η ερωτηση ειναι δεδομενη
liberchild δεν έχει σημασία τι προτιμάς εσύ...ούτε εμείς το προτιμήσαμε...Μην είσαι κάθετος-η..υπάρχουν καταστάσεις που δεν αλλάζουν...δεν μπορώ να μιλήσω περισσότερο γιατί θα πρέπει να αναφέρω οικογενειακά δεδομένα..Όταν λοιπόν η οικογένεια σου δεν είναι καλά σε μια τέτοια οικογενειακή, υποτίθεται, γιορτή δεν μπορείς να περάσεις καλά ακόμα και την καλύτερη παρέα του κόσμου να έχεις και να είσαι στην Χαβάη...Αποφεύγω να αναλύσω τόση ώρα γιατί με ενοχλούν οι κωλογιορτές αλλά ορισμένοι εδω μέσα μου φαίνεται δεν καταλαβαίνετε..Ξέρεις απο πότε έχω να δώ αρνί να γυρίζει στη σούβλα;κάτι που για όλους εσάς είναι δεδομένο...αυγο;ξέρεις πόσα χρόνια έχω να τσουγκρίσω αυγό;τι να λέμε τώρα...ο καθένας με τα βιώματά του αλλά να μην μιλά εκ μέρως των άλλων...Quote:
Originally posted by liberchild
Απεναντίας είναι δύσκολο, αλλά το προτιμώ απο τη μοιρολατρεία.
το εορταστικό κλίμα εναρμονίζεται μαζί μου...χα!Quote:
Originally posted by interappted
ραπς δηλ εγκλιματιζεσαι με το εορταστοκο κλιμα????
χιχιχιχιιχιχ....Quote:
ραπς δηλ εγκλιματιζεσαι με το εορταστοκο κλιμα????Εγω μονο με την μεγαλη Παρασκευη ειναι η μονη μερα που δεν με ρωτανε τι εχεις κ εισαι σα Μεγαλη Παρασκευη?????
τις υπολοιπες 364 μερες η 363(τα δισεκτα)η ερωτηση ειναι δεδομενη
κ σε τι κλιμα το εναρμονιζεις???σε προλαβαινω να μη μου απαντησεις τροπικο,μεσογειακο και αλλα....μετεωρολογικαQuote:
Originally posted by raphsssodos
το εορταστικό κλίμα εναρμονίζεται μαζί μου...χα!Quote:
ραπς δηλ εγκλιματιζεσαι με το εορταστοκο κλιμα????