Καλά πάντα φοβερός...Τόσο άφοβα ειλικρινής..Μπράβο ρε.Εγώ θα κώλωνα να απαντήσω έτσι..Quote:
Originally posted by raphsssodos
ε, άμα είχαμε να ποστάρουμε εσένα θα περιμέναμε;:P:P:P
Λοιπόν ναι mister Κανένας ζηλεύουμε....Αν ήταν τόσο εύκολο να γίνεις ψυχαναγκαστικός με δύο τρία κολωνάκια θα ήταν εξίσου εύκολο να θεραπευτείς...Εγώ απλά θα σε έβαζα να μην ξαναδείς κολωνάκια.Στην ανάγκη θα στα ξερίζωνα.Αλλά εδώ μιλάμε για εμμονές....Τάξη,ακρίβεια.Μη με αγγίζετε καταστάσεις...Και στις πιο βαριές μορφές-βλέπε θεία-αλλάζουμε κλειδαριές κάθε εβδομάδα για να μην έχει ο γιος το κλειδί και μας μολύνει το σπίτι επειδή τα λέει με τους πάνω γειτονες που τους θεωρούμε βρώμικους..Όπως επίσης κατακόκκινα χέρια από τις χλωρίνες και τα πλυσίματα,τις ντουλάπες τις αγγίζουμε με χαρτοπετσέτες-το έκανα κι εγώ παλιά για την πόρτα που είχαμε τα σκουπίδια-σιχαινόμουν ομολογώ!Θες κι άλλα;Ναι;;;Να πάρουμε το σκηνικό που όποτε πάει κάποιος να την επισκευτεί δεν τον αφήνει να καθίσει πουθενά και τον έχει όρθιο μη της μολύνει τα καθίσματα;Να πάρουμε και αυτό του ότι οι από πάνω γείτονες την παρακολουθούν;Χμμ,είσαι έτοιμος να τα ζήσεις όλα αυτά για να βγάλεις πτυχίο ιδεοψυχαναγκαστικής νεύρωσης;;Και πίστεψε με η θεραπεία μας πονάει πάρα πολύ αν σκεφτείς ότι ο ιδεοψυχαναγκασμός είναι μια ισχυρή άμυνα και ο ψυχίατρος σου σπάει καθημερινά με το έτσι θέλω με μια βαριοπούλα αυτό το τείχος της άμυνας....