Originally Posted by
το αγχος προσωποποιημενο!
Ναι και εγω σιχαινομαι αυτες τις λεξεις που αναφερεις ,απλα στο λεω οτι θα φυγει γιατι εγω πχ οταν το επαθα στην αρχη δεν ηξερα τι ηταν,νομιζα οτι τρελενομουν και ημουν βεβαιη οτι θα εμενε για παντα και οσο το ελεγα αυτο στον εαυτο μου αυτο ,τοσο χειροτερευε η αποπραγματοποιηση με ο,τι αλλο συνεπαγοταν αυτη (= και εγω ειχα μειωμενη προσοχη και μου μιλουσαν και δεν τους ακουγα,δεν μπορουσα να εστιασω πουθενα,ενιωθα ξενη με τον εαυτο μου και με τους αλλους γυρω μου και ειχα αυτο το αισθημα του ντεζα βου μονιμως το οποιο μου προκαλουσε μια ελαφρια ζαλη ,θολοτητα και εν τελει πανικο !) Ολα τα <<ψυχολογικα >>,οφειλονται σε -ισως ακραιες-αμυνες του οργανισμου μας απεναντι στο αγχος ή στο οποιοδηποτε προβλημα /δυσκολια που αντιμετωπιζουμε στην καθημερινοτητα μας.Απλα αυτο που πρεπει να κανεις προφανως αυτον τον καιρο,ειναι να χαλαρωσεις (οσο μπορεις ) ,να κανεις εστω και με το ζορι πραγματα που σου αρεσουν και ψυχοθεραπεια , η οποια βοηθαει σημαντικα.Απαξ και καταλαβεις τι σου συμβαινει και οτι δεν βλαπτει αυτο που εχεις (δεν αρκει μονο βεβαια να το καταλαβεις,αλλα να το πιστεψεις),τοτε εχεις πετυχει την μιση θεραπεια.Ειναι ενας γολγοθας,εφιαλτης οπως θες πες τον,αλλα θα τελειωσει !Κανεις δεν μπορει να σου πει ποτε ακριβως ,αλλα ενα ειναι το σιγουρο,οτι στον καθενα ειναι διαφορετικα.Μην μπαινεις στο τρυπακι να επηρεαζεσαι σχετικα με την διαρκεια αυτης της καταστασης,αν κρατησε τοσο στον ταδε ,αυτο δεν σημαινει οτι θα γινει το ιδιο και με σενα ! Πιστεψε οτι θα τα καταφερεις και θα το κανεις :)