Quote:
Originally posted by interappted
επισκεπτη ολες εμεις οι οριακες περιμενουμε μια απαντηση πολυ κρισιμη κ οροσημη για εμας!!!
τι εκανες με την κοπελια??αν την εχεις ακομα μπραβο σου παλλικαρι μου ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ!!!αν την αφησες επειδη ειχε ψυχολογικα τοτε κι εμεις θα παρουμε την ουρα να τη βαλουμε στα σκελια κ να νιωσουμε συμπονια για την ομοιοπαθουσα...θα εχει εξαντληθει μια ακομα προσπαθεια του να κρατησει οριακη σχεση!!!
Συμφωνώ κι επαυξάνω Ιωάννα.Παιδί μου ο τελευταίος γκόμενος-πρώην σχέση παιδί μάλαμα που με κεράτωνε με Κερκυραία ψυχικό δεσμό 2,5 χρόνια και αλληλοπαίρνονταν όταν κατέβαινε στο νησί,μου είπε με στόμφο Εσύ κοπέλα μου δεν είσαι για σχέση.Ενώ εσύ ρε μάγκα είσαι.Ρε τι κόλλημα με το ότι οι οριακές δε θέλουν σχέση;Θέλουν και παραθέλουν παρακαλώ αλλά δεν τους κάθεται ή δεν την καθίζουν να ουμ....Κοίτα Ιωάννα αν σκεφτείς τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης μας που μία τον θέλουμε μία τον φτύνουμε λογικό είναι τα άτομα να παιρνάνε μια κρίση.Μην ξεχνάμε αυτό που είπε η τωρινή ψυχίατρος ότι ισοπεδώνω τους σταθερούς....Μα γιατί μανταμίτσα;Γιατί το λέτε αυτό για τα μας;Άντε μετά να πείσεις ότι θες σχέση....\"Θες να κάνουμε σχέση;\"λέει κι ένας \"αοιδός\"...