Για αυτό είπα και πρίν ότι εξαρτάται απ' τη περίπτωση.. Νόμιζα ότι είχα ψύχωση σαν και εμένα..
Printable View
η ψυχωση ειναι δυσκολο πραγμα...το ξερω απο πρωτο χερι:απο τον εαυτο μου.παντως υπαρχει μια μικρη ελπιδα οτι με την δυναμη της θελησης να ξεπεραστει.και δεν εννοω να εκπαιδευσει τον εγκεφαλο του το ατομο αλλα ξερω και γω να κοψει καπνισμα να χασει κιλα κ.α.ισως ο θεος ετσι τον ανταμειψει για την θεληση του και φυγει η ψυχωση οχι τπτ αλλο αλλα με τον τροπο που ηρθε
παντως ακομη και σε αυτο το ταξιδι τα φαρμακα μας οι λεγομενοι ψυχωτικοι πρεπει να τα παιρνουμε αμα δεν θελουμε να καταληξουμε σε κανα ψυχειατρειο καθηλωμενοι...
Γενικα τα οξυ ψυχωτικα επεισοδια εχω διαβασει οτι εχουν καλυτερη πορεια απο τα χρονια.
[QUOTE=ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817;390052] ητας επι 6 χρονια/QUOTE] εμεμνα τα φαρμακα μου το εμαθαν αυτο να χανω κ να προχοραω μπορω να το κανω κ χωρισ φαρμακα ετσι κ αλλιωσ ποτε δεν νικησα κ σε κατι ολοκληρωτικα παντα στο τελοσ την πατουσα εχω κατεβασει τον πηχη σε πολλα πραγματα κ πλεον επιβιωνω δεν ζω
richer ειναι πολυ ωραιο αυτο που ειπες.μιχαλη εσυ αυτο που ειπες ειναι δεν ειναι αισιοδοξο γιατι θυμιζει μια κατασταση στην οποια ο ασθενης ψυχωτικος παντα βελτιωνεται και ποτε δεν ειναι καλα...
γενικά δεν κάνω πλέον χρήση καμίας ουσίας απολύτως (ούτε τις νόμιμες καφε, αλκοολ και τσιγάρο) και κάτι ακραίες καταχρήσεις που έκανα παλιά ΣΕ ΟΛΑ κομμένες και δεν έχω καμία όρεξη να ξανακαταπιαστώ.
ζω σε ένα μέρος μες τη φύση και δουλεύω τη γη (πάντα με αρρώσταιναν οι πόλεις, αλλά αυτό είναι φυσικό)
έχω καλή παρέα
δε βλέπω λόγω να το ξαναπάθω... ξέρω τι έφταιγε στην περίπτωσή μου και το αποφεύγω
richter πρεπει να ειναι εγκυρο και με γεμιζει αυτοπεποιθηση ειναι οτι πιο λογικο εχω ακουσει για ξεπερασμα της ψυχωσης...
εσυ συγκεκριμενα για την ψυχωση το ακουσες?
τέλος πάντων, να ξεκαθαρίσω πως ότι γράφω το γράφω για ανθρώπους που δεν μασάνε με ότι τους λέει ο καθένας, για ανθρώπους που νιώθουν ότι υπάρχει ελπίδα και θέλουν πραγματικά να κόψουν τα φάρμακα, για ανθρώπους που θέλουν να αποτινάξουν από πάνω τους την ταμπέλα που κάποιοι αυθαίρετα τους φόρεσαν. για να τους δείξω ότι γίνεται.
για τους υπόλοιπους που θεωρούν τους εαυτούς τους ασθενείς, κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
εκτός κι αν βρούνε χάπια και δοσολογίες που να μπορούν να ανεχτούν.
[QUOTE=elis;391139]ισως να αλλαξει αυτο φιλε μου και να αρχισεις να κερδιζεις.οσο αφορα τα φαρμακα ισως το μετρο τους οσο αφορα την ποσοτητα να ειναι ενα δεκατο του χαπιου η απο αυτο που προτεινει ο γιατρος.εγω παντως παιρνω 3/4 απο οσο λεει ο γιατρος.δλδ συμορφωνομαι και δεν συμορφωνομαι με τα λεγομενα του