...χμ......δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά στην Αγγλιά...ουφ, σύντροφο?
Έχεις βρει ήδη δουλειά ή θα ψάξεις εκεί?
Printable View
Αααα ωραια!!Πολυ καλη η ιδεα σου Ολγακι!!Στην Αγγλια εχει πολυ τεστοστερονη!!Θα χορτασεις αντριλα...!
Μεχρι σημερα, τι σχεσεις εχεις κανει? Γιατι δεν ευδοκιμησαν?
Ποσες σχεσεις ειχες δεν καταλαβα. 2 ή παραπανω? Με την τελευταια σχεση τι εγινε? Γτ δεν ειστε μαζι?
3 σχέσεις είχα λίγες ε?
μετην τελευταία όχι δεν είμαστε μαζί με παρακαλούσε το παιδί βαρέθηκε και βρήκε άλλη
Εγώ τους πάω πολύ τους Άγγλους.
Θα μπορουσε να μην εχεις κ καμμια σχεση. Δεν ειπα οτι ειναι λιγες. Σ αυτα δεν υπαρχει απολυτο κριτηριο. Οταν λες σε παρακαλουσε, γτ σε παρακαλουσε?
Βρε κόλλημα με το ράφι!!!Εγώ πάντως δεν έχω δει ποτέ στα ράφια των σουπερ μαρκετ κοπέλες..
Το άλλο ρητό που λέει ότι είναι γραπτό να σου συμβεί θα σου συμβεί το πιστεύετε?
....
εγω οχι..πιστευω στο πως κουνάμε τα χερακια μας για να καταφερουμε πραγματα στην ζωη μας
ολγα για τον καθε ανθρωπο υπαρχει κ ενα ταίρι ,ρίχνεις πολυ τον ευατό σου, νομιζω οτι υπερβαλεις γιατι η απαισιοδοξια υπάρχει γυρο σου κ μεσα σου κ παντου ας υποθέσω οτι εισαι χοντρουλα οκ πρεπει να σε κοιταξει ενας με φοβερους κοιλιακους ,υπάρχουν ασχημες κοπελες κ νομιζω θα συμφωνησεις που εχουν μια αυρα μα μια αυρα που γίνονται μαγνήτης..νομίζω τη σκεψη σου πρεπει να αλλαξεις κ τιποτα στον εξωτερικο σου εαυτο...σκεψου το
Ολγακι εισαι μια ωριμη γυναικα με εμπειριες και κωλωνεις στο οτι δε θα βρεις αντρα ή θα μεινεις στο ραφι!!!!!!!ΚΑΚΩΣ!!!
Εγω ειμαι σε πολυ χειροτερη κατασταση απο εσενα.....Ειμαι 25 και επειδη δεν εχω μεγαλη εμπειρια με τους αντρες, μου την λενε και απο πανω..του στυλ "εισαι μικρη και απειρη και δε ξεες...." και εχω τον καθε μλκ να νομιζει οτι ειναι καλυτερος μου.........
Ε ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ λοιπον..............ΝΑΙ εχω μικρη εμπειρια με τους αντρες και χαιρομαι γιαυτο......και οποιος με γουσταρει θα με γουσταρει για αυτο που ειμαι και οχι για κατι που θελει να γινω.......
(σορρυ για το ξεσπασμα)