Αυτό το λες εσύ...
Και εγώ έτσι θα έλεγα αν μου είχαν έρθει όλα καλά.
Το καλό θα ήταν να προσέχουμε τι λέμε και να μην προσβάλλουμε τον άλλον. Δεν γράφτηκα εδώ για να με κοροϊδεύουν και να με προσβάλλουν.
Printable View
Εννοώ πως ότι θέλουμε το έχουμε. Το έγραψα χτες και σε άλλο θέμα.
Με αυτό δεν εννοώ, "θέλω να χωρίσω τον Μπραντ από την Αντζελίνα", αλλά το να γνωρίσεις κόσμο και αυτό να οδηγήσει σε σχέση δεν μου φαίνεται τραγικά δύσκολο.
Εξω γίνεται χαμός από κόσμο που ψάχνεται για σχέσεις και συ είσαι και σε σχολή που σημαίνει πως καθημερινά έρχεσαι σε επαφή με άτομα της ηλικίας σου και των ίδιων ενδιαφερόντων με σένα.
Δυο πράγματα συμβαίνουν λοιπόν: ή υπάρχει κάτι τρανταχτό με την εμφάνιση σου, ή δεν κοινωνικοποιείσαι όσο πρέπει.
Και είμαι κοινωνικοποιημένη.
Πηγαίνω για καφέ, έχω φίλες, μου αρέσει να παρακολουθώ σεμινάρια.
Οκ δεν είμαι του μπαρ και του κλαμπ αλλά τι σημαίνει αυτό;
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...
Δεν αντέχω άλλο...
Είναι στιγμές που θέλω να πέσω από το μπαλκόνι.
Κανένας από τον περίγυρο μου δεν με νοιάζεται και δεν με καταλαβαίνει.
Όλες μου οι φίλες είναι μες στον τρελό έρωτα και ακόμα και να πεθαίνει ο άλλος δεν νοιάζονται...σπουδαίες φίλες!
Ειλικρινά το πιστεύω πως δεν θα αντέξω άλλο.
Δεν μπορώ άλλο. Θα φτάσω 30 για να κάνω σχέση δηλαδή;
Και όσο για αυτό που αναφέρθηκε ποιο πάνω πως υπάρχουν όλο άνθρωποι εκεί έξω μόνοι δεν το πιστεύω.
Εγώ όλο ζευγαράκια βλέπω...
Και όσο για αυτά που αναφέρθηκαν για την εμφάνιση εχω να πω πως είμαι μια χαρά...αν θέλετε σας περιγράφω και πως είμαι δεν έχω πρόβλημα.
Και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχω τσακωθεί λόγο ζήλιας με φίλες μου και πραγματικά απορώ τι είναι αυτό που ζηλεύουν; την μοναξιά μου ή την δυστυχία μου;
Και άμα περιμένω από αυτές σώθηκα...ας μην φέρω παραδείγματα τώρα κι βγω και από το θέμα μου...
εμμανουελα, μηπως σου φαινονται οι περισσοτεροι αντρες ασχημοι κοντοι χοντροι βλαχοι καγκουρες ηλιθιοι κακογουστοι ανωριμοι αμορφωτοι κακομοιρηδες βρωμιαρηδες γλοιωδεις εκμεταλλευτες ...... (συμπληρωσε οτι αλλο θες) ??
Ειλικρινά δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει...;;;
Όχι δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με κάτι.
Θέλω απλά να τον θέλω και να με θέλει.
Δεν έχω ιδιαίτερες ή συγκεκριμένες απαιτήσεις.
Και αυτό είναι που με τρελαίνει.
Άλλες έχουν και απαιτήσεις κι πάλι έχουν σχέση..ενώ εγώ...
Σου αρεσει κανενας?