ΑΧΧ ρε φιλε μου, ποσο πολυ μπορω να σε καταλαβω!! λες κι γραφω εγω ο ιδιος νιωθω!! οι συμπτοεις ειναι τρομακτικες!! (εκτως απο το τι εκανε το ιδιο βραδυ που χωρησαμε, βλεπεις η δικιαμου δεν μου ειπε, αλλα κι δεν μπορω να πιστεψω οτι το εκανε τοσο γρηγορ με λλον, δεν ηταν ο χαρακτηρας της τετοιος, της συγκεκριμενις δλδη!- .
Βλεπεις μου εχει τυχει κι εμενα να γνωρισω, να κανω δεσμο με κοπελες που απορω αν εχουν αισθηματα, μαλον απορω με το ποσο κλα υποκρηοντε!.
Μην μασας φιλε μου, ο πιο καλος τροπος οπως σου ειπς κι μια φιλη ειναι να κανεις υπομονη, ο καιρος ειναιη καλυτερη λση!μερα με την μερα θα εισαι κι πιο καλα! εκτος αν εχεις προβληματα, αν δλδη εχετε επικοινωνια! τοτεσ ιναι σαν τα ναρκωτικα, μετρας απο την αρχη τις μερες που εισαι "καθαρος" ¨)
Ενας αλλος τροπος να γινεις καλα ειναι η αντικατασταση, οπως εχεις ακουσει "ουδεις αναντικαταστατος"¨) ετσι λοιπον κι η λεγαμενη , οσο κουκλα, οσο καλο ταλεντο κι να ηταν στο κρεβατι - γτ. απο εσωτερικα χαρησματα δεν θα υπαρχει κατι αμα κανει αυτα που λες ετσι- ( συμφωνα με τα λεγομενα σου δλδη για ναμην την αδικω την λεγαμενη ετσι¨) . Βρες λοιπον μια αλλη κοπελα, δεν ειναι αναγκη να περασει απο εκατο ελεγχους βρες εκει μια οτι νανε! απλα να προσφερει μια αγκαλια , σκοπος ειναι να ξεχασεις την προινσου. Ομως επειδη δεν μαςαεσει να κανουμε οτι μας κανουν, προσπαθησενα εισαι οσο πιο "κυριος" στην κοπελα την καινουργια,δλδη μην της υποσχεθεις τον ουρανο με τα αστρα! μην την φρικαρεις στα " σε αγαπω" δεν λεει, τι φταει η κοπελιτσα ε?
Τελος, ενας ακομα τροπος- αυτος που θελω να κανω κι εγω, προσωπικα - ο τροπος αυτπς εχει το εξης, ψαχνεις να την βρεις σε φαση, σε στυγμη που δεν σε περιμενει, αμα εισαι τυχερος κι την δεις με τον γκομενο της αγκαλια -χωρις να σε παρουν χαμπαρι βεβαια- αμα λοιπον τους δεις τοτες αυτοματα ζωρις να το καταλαβεις εσυ μεσα σου "πεθαινει" οτι ερωτικο εχειμεινει για αυτην, εσυ δεν το νιωθεις εκεινη την στυγμη αλλα συμβαινει! - μου το εχει πει γιατρος- αν βεβΑΙΑ εισαι νορμαλ κι δεν αντιδρασεις με ζωοδη ενστικτα κι τους κοπανησες ετσι¨)¨), σε αυτην την φαση μπορεις κι να μην την δεις με τον γκομενο της, να την δεις μονη της! κι α πας να της μηλησεις, μολις ομως δεις, νιωσεις την ψυχρα κι τον τροπο που θα σε κοιταξει η θα σου απαντησει τοτες παλυ θα νιωσεις μεσα σου τον ιδιο" θανατο¨ στα αισθηματα σου, ετσι λοιπον σε λιγες μερες θα εχεις γινει κομπλε!
Γ.τ το να εχεις χωρησει, απλα να το εχετε πει απο το τηλ. αλα να μην εχετε βρεθει απο κοντα δεν ειναι λυση! τ. πολυ απλα ο εγκεφαλος μας δουλευει με αναμνησεις φοτογραφικες! κι οτα αφτες ειναι αγκαλιες κι φιλια πως να εχεις σβησει μεσα σου τελειως την αλλην απο την καρδια σου? το ιδιο εχω κι εω! τελυταιαθα ηθελα να την δω! οχι να τσακοθουμε, απεναντιας θα ελεγα ακομα κι συγνωμη, μεχρι κι ευχαριστω ειμαι διαεθυμενος να οω! απλα, θελω να δω το βλεμα της το ΒΛΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΕΡΩΤΙΚΑ! ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑ ΟΠΩς Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟΝ ΓΚΙΣΕ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ! ΧΩΡΙΣ ΒΑΘΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΟ ΒΛΕΜΑ! , τοτες θ νιωσεισ κι εσυ πως δεν υπαρχει πλεον αυτο που εχει σαν φοτογραφεια το μυαλο σου, θ αλλαξει φοτογραφεια το προφιλ σου¨) χεχεχε, κι μετα θα ειναι θεμα ημερων το για ποτεσ θα βρεισ αλλη κοπλα, κι να την αφησεις κι αυτην να κανει την ζωη της!
Αυτα που σου ειπα, για την φοτογραφικη μνυμη δεν ειναι δυκαμυ- ενταξι μην κανω κι τον εκυπνο τοσο πολυ ε χεχε, ψυχολογος που το εχει πει, απλα εμενα δεν θελει ουτε στο χιλιομετρο να με δει! ετσι βλεπεισ μενω με το παραπονω!