Εμένα πάντως , παρεμπιπτόντως με πειράζει πάρα πολύ το κρασί..πολύ περισσότερο από βότκες κλπ.
Αντιθέτως η μπύρα νιώθω ότι μου κάνει καλό :-)
Printable View
Εμένα πάντως , παρεμπιπτόντως με πειράζει πάρα πολύ το κρασί..πολύ περισσότερο από βότκες κλπ.
Αντιθέτως η μπύρα νιώθω ότι μου κάνει καλό :-)
φυσικά σε λανθάνουσα κατάσταση.. αλλά τα συμπτώματα ξανακάνουν την εμφάνισή τους μόνο αν ξαναρχίσεις πάλι τις τροφές-σκουπίδια και το άγχος..
Διάβασα πρόσφατα μια ρήση ενός γέροντα.. "γιατί να έχετε άγχος παιδιά μου;.. αν πιστεύετε στην πρόνοια του θεού και δίνετε τον καλό αγώνα, το άγχος φεύγει"
επεκταθείτε παίδες, δεν έχω πρόβλημα !
ίσα ίσα, τροφή για σκέψη! :-)
ασχετο με την ροη της συζητησης....αλλα εχω να πω οτι εμενα με πειραζε το κρεμμυδι....λιγο μονο κρεμμυδι και και τουμπανιαζα...
λοιπον σταματησα να το τρωω για πολυ καιρο....
προσφατα ξαναφαγα....και δεν με πειραξε σχεδον καθολου...τουλαχιστον καμμια απολυτως σχεση με αυτο που παθαινα πριν...
Θα έλεγα ότι συνήθως το όλο πρόβλημα ξεκινά από αυτό που είπε η βόιντ... ότι συνήθως θέλουμε τη λύση 'στο πιάτο' :P (μεταφορικά)
Νομίζω ότι πολλές φορές λέμε πως τα έχουμε δοκιμάσει 'όλα', ενώ στην πραγματικότητα είτε
- είμαστε 'περαστικοί' από μια μέθοδο, δηλαδή την έχουμε απλώς δοκιμάσει χωρίς να ακολουθήσουμε ολόκληρη τη διαδικασία που προτείνεται (κάτι που συνήθως προϋποθέτει χρόνο και επιμονή)
είτε
- προσπερνάμε τις τεκμηριωμένες επιστημονικά μεθόδους και ψάχνουμε τις 'εναλλακτικές', και μάλιστα χωρίς να αγγίξουμε τη βαθύτερη αιτία ή τους σημαντικότερους παράγοντες του όλου προβλήματος.
Γενικά θα έλεγα ότι ένα πρώτο βήμα είναι να παρατηρούμε τον εαυτό μας, να τον μάθουμε, να τον φροντίζουμε. Αν ο έρμος ο εαυτός σου λέει 'δεν αντέχω το γάλα' ή 'με πειράζει το κάπνισμα', τι να μας κάνουν τα 'τεστ' και οι οδηγίες, τη στιγμή που δεν ακούμε πρώτα από όλα εμάς τους ίδιους. Μάλιστα μερικές φορές επηρεαζόμαστε από τις τρέχουσες αντιλήψεις και συμφέροντα ή μόδα και προσπαθούμε να ακολουθήσουμε μια ανακόλουθη με τις ανάγκες μας οδηγία.