Printable View
Quote: Originally Posted by nick cave Ναι, μέσα στην ευσέβεια είναι...:Ρ Αλληλούια! ευσεβως παρευρισκομαι κι εγω στις προπονησεις!
εμενα μ αρεσει το ματι και να ακουω..ειναι κακο αυτο?
Quote: Originally Posted by mr bubbles εμενα μ αρεσει το ματι και να ακουω..ειναι κακο αυτο? Ουδόλως! Αρκεί να μην περιμένεις να ακούς από το μάτι!...:)) (αυτό θα ήθελα να το δω με τ' αυτιά μου)
Quote: Originally Posted by Φωτεινη! ευσεβως παρευρισκομαι κι εγω στις προπονησεις! ..φωτεινή είσια πολύ διαταραγμένη!!!!!! Άκου ψηλός μαυρισμένος πολίστας! (μπλιαξ)
Quote: Originally Posted by Θεοφανία ..φωτεινή είσια πολύ διαταραγμένη!!!!!! Άκου ψηλός μαυρισμένος πολίστας! (μπλιαξ) ε ναι...τι πολίστας και μ...κίες.. αληθινό βίτσιο θα ήταν να είχες φαντασίωση με τον Καραγκούνη :-ρρρ
Quote: Originally Posted by void ε ναι...τι πολίστας και μ...κίες.. αληθινό βίτσιο θα ήταν να είχες φαντασίωση με τον Καραγκούνη :-ρρρ ...αληθινό βίτσιο κοπελιά είναι να έχεις φαντασιώσεις με τον Πάγκαλο!!!
Quote: Originally Posted by Θεοφανία ...αληθινό βίτσιο κοπελιά είναι να έχεις φαντασιώσεις με τον Πάγκαλο!!! σε ποια διαταραχή κατατάσσεται μια τέτοια προτίμηση άραγε;;;
Quote: Originally Posted by void σε ποια διαταραχή κατατάσσεται μια τέτοια προτίμηση άραγε;;; Στην κοπρολαγνεία...:Ρ
Quote: Originally Posted by Θεοφανία ..φωτεινή είσια πολύ διαταραγμένη!!!!!! Άκου ψηλός μαυρισμένος πολίστας! (μπλιαξ) ειμαι ανωμαλη παιδι μου,το παραδεχομαι.. μια απο τα ιδια σας ευχομαι!