Διαβάζοντας τα παραπάνω δημοσιεύματα μετά το θέμα που άνοιξα, είμαι πολύ προβληματισμένος με το forum. Από την αρχή είχα ενδείξεις αλλά τώρα έχω και σοβαρότατες ενστάσεις. Αν πράγματι παρακολουθούν αυτό το forum ψυχολόγοι ή ψυχίατροι, που το θεωρώ κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι συμβαίνει, τότε θεωρώ πολύ λανθασμένη τακτική τη σιωπή τους όταν τα μέλη αναφέρονται σε συγκεκριμένα φάρμακα ας πούμε και εκείνοι δεν λογοκρίνουν ή δεν διαγράφουν τα δημοσιεύματα γι\'αυτά τα φάρμακα, τα ονόματα των οποίων αναφέρονται διάσπαρτα από δω κι από κει. Κι αυτό γιατί κάποιος άσχετος που δεν έχει ιδέα από Ψυχολογία - Ψυχιατρική και αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, διαβάζοντας το forum, σίγουρα θα νοιώσει την ανάγκη να επικοινωνήσει με άλλα μέλη με προσωπικά μηνύματα ή στο forum ανοιχτά θέτοντας ερωτήσεις του τύπου \'\'α για πες μου, σε βοήθησε το τάδε φάρμακο\'\' ή μπορεί να στείλει και κανένα προσωπικό μήνυμα \'\'πες μου ποιός είναι ο γιατρός σου\'\' να τον επισκεφθώ κι εγώ. Το θεωρείτε σωστό αυτό που γίνεται ? Κι ύστερα είναι σαν να ασκείται μια ιατρική τύπου \'\'κάντο μόνος σου\'\' με απόψεις που ανταλάσονται μεταξύ των μελών. Ξέρω ότι πιθανόν γίνομαι αντιπαθής και θα μου πείτε και σενα ποιός σε έβαλε κριτή του forum μας, αλλά θα ήθελα να υπάρχει συνεχής φανερή συμμετοχή ειδικών όχι για δίνουν online συμβουλές, αλλά για να τροποποιούν και να είναι πιο αυστηροί με τα μηνύματα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή η ιστοσελίδα ήταν ιδέα ασθενών ή ανθρώπων που ενδιαφέρονται ερευνητικά για την Ψυχολογία, λογικά κάποιοι ψυχολόγοι ή ψυχίατροι την δημιούργησαν, άλλωστε υπάρχει και το σύμβολο της Ψυχολογίας στο home. Ας συμμετέχουν λοιπόν πιο ενεργά ως συντονιστές, δηλώνοντας καθαρά την επαγγελματική τους ιδιότητα γιατί διαβάζω ότι θίγονται πολύ σοβαρά επιστημονικά θέματα όπως καταθλίψεις, διαταραχές, σχιζοφρένεια κλπ, και δίνονται απαντήσεις από μη επαγγελματίες και αυτό το θεωρώ κάπως επικίνδυνο.