Originally Posted by
panicgirl
Άγχος μου,πόση ώρα κρατάνε οι κρίσεις σου?
Αυτό με το άγχος το έχουμε όλοι.Εγώ είχα φτάσει στο σημείο να feedαρω το άγχος μου με ένα σωρό μαλακίες.Ήταν σαν να έχω ένα κωλόφιδο μέσα μου και να μου έλεγε ρίξε θλίψη,ρίξε αρνητική ενέργεια,ρίξε άγχος και τρελάθηκα.Δεν μπορούσα να κοιμηθώ.3 ώρα την νύχτα και επειδή δεν μπορούσα να βγω έξω να περπατήσω έκανα το μπαλκόνι πέρα δώθε με ένα τσιγάρο και μετρούσα κιόλας.Μετά τα χίλια πέρα δώθε άρχισα να κλαταρω.χαχαχαΚαλά τώρα μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί παιρνω τα φαρμακακια,αλλά τα xanax τα μειώνω όσο γίνεται.
Αυτό που πρέπει να κάνεις άγχος μου,είναι να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο.Προσπάθησε να το κάνεις τώρα που είσαι μικρούλα.Ξέρω πως είναι στα κωλοσχολεία,κάθε εξυπνόπαιδο πετάει την μακακία του,μην χάσει,έχουν άποψη για όλα.Να μην τα φοβάσαι αυτά τα παιδάκια και το τι θα πούν.Συνήθως οι "εξυπνακηδες" του σχολείου καταλήγουν ρεμαλια στην ζωή.Στο λέω εγγυημένα.
Και εγώ φοβάμαι.Φοβαμαι μην με πιάσει στο αμάξι πάλι και τρακαρω.Η ότι δεν θα με βοηθήσει κανείς.Για αυτόδεν έχω μπεί σε μετρό και λεωφορεία ακόμη μόνη.Ο φόβος αυτός είναι αρκετός να μου πυροδοτεί κρίσεις.
Τρως σωστά?Προσοχή λίγο με τα γλυκακια και την ζάχαρη.