Originally Posted by
Θεοφανία
Διαβάζοντας το ποστ της μαρίνας, προβληματίστηκα ως προς το εξης: αν τελικά και από τις δύο πλευρες δεν υπάρχει "θέλω" σε αυτόν τον τομέα.
Κάνοντας τόσο μικρή οικογένεια είναι φυσικό να μην είχες εμπειρίες είτε από σχέσεις είτε στο σεξουαλικό κομμάτι.
Αυτό μπορεί να σημαίνει πως με παρόρμηση και όντας ερωτευμένη με τον άντρα σου πίστεψες πως αυτός είναι ο άνθρωπος της ζωής σου και αφού είστε καλά στα περισσότερα επίπεδα, το σεξ φτιάχνεται.
Το σεξ όμως από μόνο του είναι μια μεγάλη και σημαντική κατηγορία στη σχέση δυο ανθρώπων. Μπορεί να είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο, αλλά εκεί να μην υπάρχει η παραμικρή χημεία. Μπορεί όμως σε άλλα ζευγάρια να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Τι θέλω να πω με αυτό?
Τόσα χρόνια, ακόμη και αν αυτός ήταν απαθής σε αυτόν τον τομέα, αν εσύ τον ήθελες σεξουαλικά θα έκανες αυτόματα προσπάθειες για συχνότερη επαφή και πέφτοντας σε τοίχο δεν θα το έβαζες στην άκρη του μυαλού σου, αλλά για σένα θα ήταν πρόβλημα προς επίλυση αφού η αποχή του θα σου δημιουργούσε κενά και θα σε έκανε δυστυχισμένη.
Αυτό δείχνει πως ούτε και συ καιγόσουν ιδιαίτερα, όχι για σεξ, αλλά για σεξ μαζί του και επειδή φυσικά δεν είχες άλλη επιλογή το άφηνες στην άκρη.
Τώρα με τα πορνό, το καμπανάκι είναι εγωιστικό καθώς ασυνείδητα δουλεύει μέσα σου το αίσθημα της απόρριψης από την πλευρά του.
Αυτό είναι που πρέπει να σκεφτείς καθαρά κατά τη γνώμη μου.