Ναι εχεις απόλυτο δίκιο.Και σε ευχαριστω που το διευκρίνισες.
Printable View
Ναι εχεις απόλυτο δίκιο.Και σε ευχαριστω που το διευκρίνισες.
Θα πω κατι τελευταιο και το λεω στην παρουσα καλη φαση που βρισκομαι..Η κριση πανικου ειναι δαιμονας..Παντα θα ειναι καπου απο πισω σου,γιατι πραγματικα ειναι κατι πολυ τραυματικο!Φαντασου βιωνεις εναν "θανατο" ετσι?Ε αυτος ο φοβος θα σε ακολουθει σε καποιες στιγμες της ζωης σου,αν ομως δεχτεις και τον εχθρο σου θα πορευθεις πολυ καλυτερα!Φερε κοντα τον εχθρο σου..
Καλημέρα! Ερώτηση! Οι κρίσεις πανικού δεν σταματάνε ποτέ; Ακόμα κ αν καποιος παίρνει φάρμακα κ κάνει ψυχοθεραπεία;
Θέλω να πώ οτι θα τις έχει κάποιος μια ζωή;
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους μας λοιπόν!
καλη επιτυχια και απο εμενα σε ολους μας ..
εχω αγχωδη διαταραχη ,συμφωνα με την ψυχιατρο μου .
παιρνω ladose εδω και κανα χρονο ,γιατι με τα προηγουμενα πηρα πολλα κιλα αποτομα και αυτο το χαπι ειναι για ψυχογενη βουλιμια .
αλλο ειναι το θεμα ,σκεφτομαι να αρχισω ξανα ψυχοθεραπεια ((εκανα ψυχοδυναμικη -δεν με βοηθησε ))ποια νομιζετε οτι ειναι η πιο αποτελεσματικη ψυχοθεραπεια για το προβλημα μας?
επισης η ψυχιατρος μου λεει οτι ειμαι πολυ ευαισθητος ανθρωπος και ισως και για αυτο να τα παιρνω ολα τοσο σοβαρα ............
σαντυ ,εγω θεωρω οτι η καλυτερη μεθοδος ψυχοθεραπειας ειναι η γνωσιακη-συμπεριφοριστικη γιατι επικεντρωνεται στο <<εδω και τωρα >> και επομενως στην ατοφια και χειροπιαστη διαχειριση του αγχους σου.Εμενα με εχει βοηθησει σε μεγαλο βαθμο. Αν δεν κανω λαθος η ψυχοδυναμικη ειναι σαν την ψυχαναλυση σωστα? με αναδρομες στο παρελθον και ολα τα σχετικα ?
αγχος ......η ψυχοδυναμικη ειναι αυτοπου λες αναδρομη στο παρελθον οτι κατι εγινε τοτε ,πολυ χαζη θεραπεια δεν με βοηθησε καθολου ..
καποιος αλλος να μου πει την γνωμη του