Ακολουθει σεντόνι.
Πραγματικά δεν έχω να πω κάτι...νομίζω πως δε θέλω να τα λέω για να μην τα σκέφτομαι κιόλας. Ναι, ήταν όλα ΟΚ. Γνωριζόμασταν για περίπου 7 χρόνια, και δύο χρόνια μετά τη γνωριμία μας, αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Κάναμε παρέα, ταιριάζαμε πολύ και ξαφνικά ήρθε αυτό που άλλαξε τη μέχρι τότε σχέση μας, θυμάμαι μάλιστα ότι δεν ήμουν σίγουρη για το αν ήθελα ή όχι, γιατί άλλαζε τελείως η κατάσταση μεταξύ μας, κι εγώ μέχρι τότε είχα βρει ένα πολύτιμο φίλο, δεν ήθελα να τον χάσω. Εκείνος ήταν μόνος του κάποιους μήνες, αλλά η πρώην του δεν τον άφηνε ήσυχο θυμαμαι, και ήταν πολύ δύσκολο να είμαστε μαζί γιατί εκτός του ότι εγώ αμφέβαλλα για το τί θα γινόταν, εκείνος αμφέβαλλε για το πόσο θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι χωρίς να ενοχληθεί τόσο πολύ πρώην και να μας κάνει τη ζωή δύσκολη. Ήταν πολύ προβληματική η κατάσταση και ο πρώτος χρόνος κύλησε με εμάς να είμαστε μαζί,να είμαστε καλά και να διατηρούμε όμως ένα low profile εξαιτίας των γύρω μας. Μετά τον πρώτο χρόνο (για να είμαι ακριβής λίγο πριν) κι ενώ μόλις είχα αρχίσει να νιώθω καλά, δυστυχώς έγινε κάτι. Άρχισε εκείνος να αμφιβάλλει πολύ, και τελικά χωρίσαμε για ένα διάστημα 1-2 μηνων, μέναμε και σε διαφορετικά μέρη, τον άφησα στην ησυχία του όπως και τώρα. Μόνος του γύρισε πίσω, γιατί δε βρήκε κάτι αλλο, μου είπε ότι όπως περνούσε όμορφα μαζί μου δεν είχε περάσει ποτέ με καμία και δε θα μπορούσε να μη με έχει στη ζωή του, ότι και να κάνει ήμουν πολύ σημαντική γι'αυτόν έλεγε. Μετά από αυτό πέρασαν άλλα 3.5 χρόνια. Όπου δεν έγινε τίποτα. Προσπαθούσε να με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα, κάναμε πράγματα μαζί, ακόμη κι όταν οι συνθήκες έγιναν τέτοιες ώστε πάλι να είμαστε σε διαφορετικά μέρη φροντίζαμε να βλεπόμαστε τακτικά και για αρκετές μέρες. Εκείνος είχε τις παρέες του, εγώ δεν έχω κοντά μου κανένα δικό μου. Ίσως να με πειράζει γιατί είχα αυτόν δίπλα μου και μου έφτανε. Ακόμα και μετά το μικρό διάστημα που δε βλεπόμασταν κι ενώ εγώ προσπαθούσα να νιώσω καλύτερα και να μη σκέφτομαι τί μπορεί να είχε συμβεί και να τον έπιασε η ανασφάλεια, προσπαθησε να με κάνει να νιώσω ωραία, όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Έκανε τα πάντα για να με κάνει να είμαι καλά, εγώ τουλάχιστον έτσι το εισέπρατα. Πραγματικά δεν έχω κάτι άσχημο να θυμηθω, δε μπορώ να θυμηθώ τίποτα άσχημο τώρα, και προσπαθώ πολύ (μήπως και με βοηθήσει...)
Περνούσα πραγματικά πολύ ωραία. Είχαμε κοινά ενδιαφέροντα, άρεσε στον ένα το χιούμορ του άλλου, ο χαρακτήρας, φυσικά υπήρχαν και διαφορές, διαφωνίες...φυσιολογικά πράγματα. Δεν είχαμε τσακωθεί ποτε να φανταστείς, δεν υπήρχε τίποτα, ούτε ζήλιες ούτε τίποτα. Έκανα πράγματα που ήθελα να κάνω, που τα ευχαριστιόμουν, είχα ενδιαφέροντα και ήμουν καλά. Νόμιζα ότι όλα ήταν καλά. Όταν μου είπε να χωρίσουμε, μόλις είχαμε γυρίσει από διακοπές να φανταστείς. Κι ενώ τον παρακαλούσα να το ξανασκεφτεί, εκείνος δεν έκανε τίποτα. Κι έτσι πέρασε πολύς καιρός, όπου εγώ πλέον είχα αποφασίσει ότι, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να είμαστε μαζί, το είχα δεχτεί πια, και όσο και να με πείραζε απλά έλεγα στον εαυτό μου πάει, τελείωσε. Προσπαθούσα πολύ να μην το σκέφτομαι. Μήνες μετά το χωρισμό, επικοινωνεί μαζί μου, μου λέει ότι θέλει να είμαστε μαζί, τόσο καλά όσο ήμασταν πάντα, και ότι θα έρθει να με δει να βρούμε ένα τρόπο να μείνουμε και μαζί, να συνεχίσουμε μαζί μια κοινή πορεία, δουλειά κι ό,τι προκύψει. Του λέω ότι δε θέλω, να μην το κάνει αν δεν το θέλει κι αν δεν το έχει σκεφτεί γιατί θα αλλάξει γνωμη και εκείνος επιμένει, και να τα τηλέφωνα και να τα μηνύματα. Όταν επιτέλους ήρθε απλά τα πήρε πίσω. Γιατί δεν είχε λέει το θάρρος. Θάρρος γιατί; Δεν ζήτησα τίποτα ποτέ. Ούτε και περίμενα τίποτα παραπάνω να μου δώσει.
Τώρα να τον βλέπω και με άλλη, πάει πολύ. Δεν μπορώ να το αφήσω. Δε ξέρω τί να κάνω. Δε θέλω να είμαι έτσι συνέχεια, αλλά ξαφνικά αισθάνομαι 100 χρονών. πιο μόνη από ποτέ. Και έχω περάσει και χρόνια μόνη μου. Δεν είναι ότι έχω λυσσάξει ΄σωνει και καλά επειδή με άφησε. Δε μπορώ να καταλάβω τί έκανα.