όντως μαρκέλα αυτή η πλευρά με κρατάει...!!απλά αυτές οι καλές στιγμές με κρατούν που όμως ισοπεδωνόντουσαν όταν υπήρχαν οι άσχημες..!με τις φίλες δεν υπήρχε τόσο ζήλεια όσο με τους άντρες φίλους και με τους συναδέλφους !!
Printable View
Η περιπτωση σου μοιαζει πολυ με μια δικη μου περιπτωση, αλλα για να μη μακρυγορω η προταση μου ειναι απλως να φλερταρεις με τον νεο και με οποιον αλλο γνωρισεις (που μπορει να γνωρισεις αλλον που να σε κανει πιο κλικ) και να προσεξεις να μη του δωσεις υπερμετρο θαρρος. Αυτο το λεω γτ δεν εισαι ετοιμη να οικοδομησεις μια εν δυναμει υγειη σχεση. Ενα στοιχειο που βοηθαει να νιωσεις καλυτερα μετα απο χωρισμο ειναι να φλερταρεις. Αλλωστε αμα ειχες ερωτευτει θα το καταλαβαινες. Καλο ειναι πανω στην κουβεντα να το πεις στον νεο για να γνωριζει κ να μη σε πιεσει.
Για τον πρωην τωρα....εφοσον συνδεθηκες με τον τυπο ειναι λογικο η επιδραση απ το δεσιμο που ειχατε να μην εχει φυγει πληρως. Αν ερθει κ σου πει δηλ οτι να στε μαζι κ θα αλλαξει κ τετοια σε κοβω να δεχεσαι γτ γουσταρεις. Μπορεις να διαβασεις κ συ στην ψυχολογια και στις νευροεπιστημες οτι η ζηλεια δε συνδεεται με επικτητες καταστασεις αλλα ειμαστε γονιδιακα καλωδιωμενοι με το συναισθημα αυτο. Επομενως ο τυπος δεν προκειται να αλλαξει αποφασιστικα ακομα κ αν επισκεφτει ψυχολογο και ακομα κ αν σ εχει φυλακισμενη. Η λογικη λοιπον λεει οτι δεν πρεπει να γυρισεις. Αν θες κανε μια δοκιμη κ πιθανοτατα στην αρχη θα ναι ολα καλα κ μετα κατι θα ξαναγινει. Βλεπεις φταις κ συ που ενω ειχες σχεση μιλαγες κ με αλλα αγορακια....:p τεσπα το προσπερναω...χαχα!
Και μου κανει εντυπωση γτ οταν ο αντρας ειναι τοσο παραλογος και ανασφαλης, επικοινωνει ελλειψη αυτοπεποιθησης στη γυναικα που ειναι τελειως ξενερωτικο, ας ειναι καλα τα αλλα στοιχεια. Μου κανει εντυπωση που δε το συνηδειτοποιει. Τεσπα θα μπορουσα να σου πω κι αλλα, ας μη μακρυγορω ομως, ο,τι αποφασισεις και ο,τι εξελιξη υπαρξει γραψε.
κεράσι σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβούλες σου και το ότι ασχολήθηκες με το πρόβλημα μου!παραξενεύτηκα και γω που ξαναγύρισε ενώ εγώ ήμουν αυτή που τον απογοήτευσε και δεν εμπιστευόταν αλλά πολύ απλά μπορεί να το έκανε για να ανιχνευσει!!ή για να γίνει το ξεκαθάρισμα απο κοντά ή μπορεί και να του λείπω!!τώρα βέβαια υποθέσεις κάνουμε!!και ναι αυτό το σκέφτηκα που λές αν ξαναγυρνούσα πιθανότατα στην αρχή όλα καλά αλλά μετά μπορεί πάλι τα ίδια οπότε θα απογοητευόμουν διπλά!αυτό με τα αγοράκια ένα κολλητό είχα 8 χρόνια τον ξέρω τον άνθρωπο και όταν κατάλαβε τι συνέβαινε έκανε λίγο πίσω για να μην δημιουργήσει πρόβλημα..άλλωστε και αυτός είχε κολλητή εγώ όμως δεν είπα τίποτα για αυτό ...
γιατί σου θυμίζει τη δική σου περίπτωση ; τι συνέβει σε σένα;και πως το τελείωσες;
vasso82, εχουμε κ ιδια ηλικια, ξερω οτι εισαι κολημενη αλλα σταματα να κατηγορεις τον εαυτο σου και να αυτομαστιγωνεσαι. Στοπ, τελεια, πως το λενε! Και ολα θα γινουν...
οταν λεω παρομοια εγω ημουν στη θεση του πρωην σου. Προφανως εχω υπαρξει κ στη δικη σου.