μπορεις να το ελατωσεις κατα 25%μονο και να δεις διαφορα.παντως σε καθε περιπτωση ισχυει το κοινωτυπο οτι με γιατρο καλυτερα
Printable View
μπορεις να το ελατωσεις κατα 25%μονο και να δεις διαφορα.παντως σε καθε περιπτωση ισχυει το κοινωτυπο οτι με γιατρο καλυτερα
Παιδια φτανει με τα μαθηματικα!! Πληζ!! Θα ξεχασουμε κ αυτα π ξερουμε!!!! :)
dhmhtrh epeidi eimai kai slightly retarded to 25% ton 6 mg toy invega pio einai? na exeis kai ipopsin soy oti to farmako exei imizoi 1,5 mera opote se poses meres tha dw ta apotelesmata?
4,5 μγκρ και θα δεις αποτελεσμα απο την πρωτη μερα.παιδια οσο αφορα το αμπιλιφαυ καταπολεμα και την καταθλιψη,ιδεες ειναι μαλλον το μονο και ενω τα αλλα φαρμακα χωριζονται σε 1ης και 2ης γενιας το αμπιλιφαυ θεωρειται 3ης γενιας φαρμακο.σιγα σιγα πιστευω οτι θα το παρουν ολοι οσοι ειναι συμβατοι με το φαρμακο αυτο.εγω παντως το παινευω τοσο γιατι αν δεν ηταν αυτο θα περνουσα την ζωη μου σε καποιο ψυχειατρειο πιθανοτατα.ειναι πολυ ελαφρυ και δεν πειραζει πολυ τα σεξουαλικα...
Παιδια επιτηδες το κανετε?? Show mercy pleaseee !! :)
τι επαθες βρε φιλτατη ειρηνη αριθμοφοβια?εγω παντως υποσχομαι να αποφυγω τα νουμερα
το ξερω σπ___α δεν βγαινει καθολου με καποια γυναικα αυτος που παιρνει ρισπενταλ ρεζιλευεται ΑΛΛΑ ειναι φαρμακο που οταν το παιρνεις σε κανει να χαιρεσαι
εγω δοκιμασα πολλα φαρμακα και ολα (εκτος απο το κωλοαλλοπεριντιν) βοηθουσαν αλλα τις ιδεες ουτε που τις αγγιζαν.τωρα παιρνοντας αμπιλιφαυ βλεπω οτι πολυ σταδιακα εστω βελτιωνει και τις ιδεες πραγμα σπανιο και μου επιτρεπει μεσα στον κοσμο και σε παρεες να παιρνω απαρατηρητος οσο αφορα το προβλημα.οσο αφορα τα μαθηματικα lacrymoca θα μπω τωρα στο φορουμ το αλλο των μαθηματικων που γραφω επισης...
to abilify itan to kalitero antipsixosiko poy prostethike sto farmakeutiko cocktail moy ta teleytaia 6 xronia. i moni parenergeia poy eixa itan mia entoni anisixia.
ειναι πως ειναι δυνατον με γυναικα με το ρισπενταλ.μονο ευκαιριες με γυναικες χανονται οσο καιρο παιρνει το ατομο ρισπενταλ.εκτος αυτου μετα απο 1 χρονο χρησης σε περιοδο κοπωσης εχει και κατι παρενεργιες σπανια μεν υπαρκτες δε που μοιαζουν με αυτες του κωλοαλλοπεριντιν:μαγκωματ� �.θεωρειται δε κατι ενδοιαμεσο απο πολλους γιατρους 1ης και 2ης γενιας φαρμακο.ομως να μην λεμε μονο αρνητικα με τα κιλα το ρισπενταλ φερεται συνηθως σπαθι