Φιλε εισαστε της εκκλησιας κ το τρεναρησες 5 ετη? Και να μην ησουνα. Γτ τοσο πολυ? Ποσο ηθελες να τη δεις? Ειναι πολυ ρε συ 5 ετη.
Printable View
Φιλε εισαστε της εκκλησιας κ το τρεναρησες 5 ετη? Και να μην ησουνα. Γτ τοσο πολυ? Ποσο ηθελες να τη δεις? Ειναι πολυ ρε συ 5 ετη.
να σημειωσω και το θεμα της σχολης της ... πελαγωσε διοτι εδινε μεγαλη βαση να βρει δουλεια αμεσα .... που να γινει αυτο και πως ... δεν μπορουσε να φανταστει κατι αλλο εκτως απο αυτο που σπουδασε .... και αυτο την εριξε πολυ ψυχολογικα .... μαλιστα μια φορα μεσα στην παρεα καποιος της ειπε για πλακα τι τα θες αυτα μωρε πιασε καπου δουλεια και ζησε ... και αρχισε να κλαει ... καταλαβαινεις .... πολυπλοκο ..... γιαυτο σκαω .... και τωρα αισθανομαι πως ειναι μονη και πληγωμενη ... και τρελενομαιιιιιιι ....
τι να πω δεν ξερω ..... το μονο που εχω ειναι μια ελπιδα ισως μου τηλεφωνησει ... αλλα δεν εχω υπομονη να περιμενω ... νομιζω θα περασει ο καιρος θα ξεχαστει και τελειωσαμε .............
μη μου γραψεις βρηκε αλλον και τη βρησκουν στο σεξ και εχει βρει τον εαυτο της ..... δεν τη παλευω ... ολη μερα τα σκεφτομαιιιι ...........
:)) ευχαριστωωω ...