Originally Posted by
Lacrymosa
Ευτυχια μου που χεις κ ωραιο ονομα, τα θελει κ σενα λιγο κ κωλαρακος σου!! :p (Δεν το λεω με κακη εννοια!) Ξερεις τι, συμβαινει πολλες φορες να ερωτευομαστε τυπους που εχουν κατι το dark κ το περιεργο, να το πω alternative, να το πω "κατηγοριες απο μονοι τους", τεσπα θελω να πιστευω οτι καταλαβες τι εννοω.. Συμβαινει πολλες φορες να μας εξιταρει κ να μας ιντριγκαρει το διαφορετικο, το περιεργο, το περα απο τα συνηθισμενα, η ζωη στα ακρα, εκρηξη αδρεναλινης κτλ.. Μου χει συμβει κ μενα να ερωτευτω περιεργο τυπο, βεβαια οχι τοσο καμμενο οσο ο δικος σου.. Ητανε καψουρα απλα κ μετα απο λιγο καιρο τον απομυθοποιησα εντελως στο μυαλο μου.. Πιστευω κ εσενα καψουρα ειναι περισσοτερο, κ οχι ερωτας! Τωρα σε ιντριγκαρει, σε εξιταρει ολο αυτο το πραγμα, σε θελγει το "εκρηκτικο του ταμπεραμεντο" να το πω, αλλα μετα απο λιγο διαστημα πιστευω θα ξενερωσεις κ θα τον απομυθοποιησεις.. Τουλαχιστον σε μενα ετσι συνεβη.. Δεν πιστευω οτι θα μπορουσε καποια κοπελα να εχει μια νορμαλ σχεση με ενα τετοιο ατομο.. Το πολυ να διαρκουσε ενα μηνα κ μετα φινιτο.. Εγω θα σου λεγα απομακρυνσου, διοτι ενεχει κ ο κινδυνος χωρις να το καταλαβαινεις, να αρχιζεις να αποκτας κ εσυ καποιες συνηθειες του, κ αυτη η διαδικασια θα γινεται ασυνειδητα.. Τοσα νορμαλ ατομα εχει στον κοσμο, στα γαριδακια τον βρηκες αυτονα?? :p